Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα ακολούθησε την πιο μοντέρνα στιλιστική συμβουλή για να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση

Plus: Η Μπέττυ Μαγγίρα υιοθέτησε μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα NDP Photo Agency

Εδώ και δύο σεζόν, η Μπέττυ Μαγγίρα καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από την πρωινή εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" που παρουσιάζει καθημερινά στο Open. Μεταξύ άλλων όμως, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ της, ενώ τα looks που δημιουργεί, λειτουργούν συχνά ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Πρόσφατα, η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "42497" στο θέατρο Ήβη, η οποία φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Διαβάστε Επίσης

Για την εν λόγω βραδινή έξοδο, η Μπέττυ Μαγγίρα δημιούργησε ένα chic σύνολο, υιοθετώντας μάλιστα μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα co-ord σε λεπτή πλέξη και μπεζ απόχρωση που αποτελείται από cropped ζακέτα και midi φούστα, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες, μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα και μία handlebag.

Διαβάστε Επίσης

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αφού τα πλεκτά items χαίρουν μεγάλης επιτυχίας την τρέχουσα περίοδο. Ειδικά όταν πρόκειται για co-ords που μπορούν να κάνουν το ντύσιμό της καθημερινότητας μία πιο εύκολη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, τα σετ που αποτελούνται από ζακέτα/τοπ/μπλούζα/πουλόβερ/κιμονό και παντελόνι/φούστα/κιλότ, και έχουν ίδιο χρώμα ή μοτίβο, πρόκειται να σε βοηθήσουν να ετοιμάζεις εύκολα το look σου, αφού δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ το styling που θα κάνεις. Αρκεί να συμπληρώσεις το σύνολό σου με απαραίτητα αξεσουάρ. Φυσικά, τα δύο items του σετ μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά, συνεπώς θα δημιουργήσεις περισσότερα looks με λιγότερα κομμάτια.

Το look της Μπέττυς Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ