Follow us

Αυτά είναι τα πιο κομψά looks των celebrities που θα αναδημιουργήσεις αυτή την εβδομάδα

Πώς θα υιοθετήσεις το look των celebrities με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτά είναι τα πιο κομψά looks των celebrities που θα αναδημιουργήσεις αυτή την εβδομάδα Splash News / Ideal Images

Ακόμα για εμάς το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο μπορεί να γίνει μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία -και ας είμαστε συντάκτριες μόδας. Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που όσα ρούχα και αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και πάλι δεν μπορείς να βρεις το ιδανικό σύνολο ή τα κομμάτια που ταιριάζουν κομψά μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε στιλιστική έμπνευση, ένα χέρι βοήθειας, που θα μας κατευθύνει για να δημιορυγήσουμε με κομμάτια που έχουμε ήδη ανανεωμένα looks, κερδίζοντας μία θέση στις πιο καλοντυμένες. Σήμερα, λοιπόν, θα πάρουμε αυτή τη στιλιστική βοήθεια από τις celebrities, τις σύγχρονες μούσες των σχεδιαστών.

Ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά looks των celebrities και μπορείς να τα αναδημιουργήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκανταρόμπα σου

Οι celebrities έχουν ίσως τις πιο ενδιαφέρουσες γκαρνταρόμπες, αφού ανάμεσα στις κρεμάστρες και τα συρτάρια μπορείς να βρεις σπάνια κομμάτια σχεδιαστών, τάσεις αλλά και τα πιο cool fashion items. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε στα πρόσφατα looks των Kendall Jenner, Anne Hathaway, Emily Ratajkowski και Katie Holmes, καθώς αυτές οι celebrities δημιούργησαν τα πιο κομψά looks με κομμάτια, που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ή αξίζει σίγουρα να αποκτήσεις. Συνέχισε να σκρολάρεις για να δεις τους stylish συνδυασμούς που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη και καλοντυμένη fashionista.

H Emily Ratajkowski μάς έδωσε την ιδανικλη [ρόταση για το σύγχρονο office style. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα tailored Παντελόνι σε ε΄ντονη απόχρωση, όπως το κόκκινο και να το συνδυάσεις με το κλασικό λευκό πουκάμισο. Extra πόντους θα πάρεις αν προσθέσεις statememt παπούτσια, όπως τα μεταλλιζέ της Emily Ratajkowski.

Η Katie Holmes έχει το ιδανικό χαλαρό outfit, που θα φορούσε και μία Παριζιάνα. Η oversized ζακέτα της σε συνδυασμό με το loose ντένιμ παντελόνι, τις μπαλαρίνες της και της crossbody τσάντα της είναι το τέλειο casual chic look.

H Kendall Jenner από την άλλη πλευρά μας αποδεικνύει πως πράγματι το δερμάτινο παλτό είναι το απόλυτο statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας της σεζόν. Μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και με τις φόρμες σου.

H Anne Hathaway μάς θυμίζει πως ένα μπλε σκούρο κοστούμι σε loose γραμμές δεν είναι ιδανικό μόνο για το γραφείο αλλά και για μία έξοδο. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του με crop top και oversized φάκελο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ