Follow us

Η Αμαλία Κωστοπούλου φόρεσε το τζιν όπως όλες οι fashionistas της Νέας Υόρκης

Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου είναι ιδανικό για αυτή την εποχή.

Αμαλία Κωστοπούλου NDP Photo Agency

Το τζιν παντελόνι ανήκει σε μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία ρούχων που μέσα στον χρόνο έχει αποδείξει πως καταφέρνει να προσαρμόζεται στις τάσεις, χωρίς να θεωρείται ποτέ ξεπερασμένο. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τη γραμμή που της ταιριάζει, ενώ οι συνδυασμοί και οι τρόποι για να το φορέσει κάποια είναι άπειροι. Φέτος το φθινόπωρο ωστόσο, οι fashionistas έχουν ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο τους combo και είναι αυτό που δημιούργησε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ που συχνά αποτελεί πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram. Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να ποζάρει στον φακό, φορώντας ένα look με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, έχει συνδυάσει ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με λευκό τοπ, μπεζ πλεκτή ζακέτα και τζιν μπουφάν, ενώ έχει συμπληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια με 90s αισθητική, μία Gucci τσάντα ώμου και ένα μαύρο καπέλο jockey.

Διαβάστε Επίσης

Το combo που δημιούργησε η Αμαλία Κωστοπούλου είναι εκείνο που προτιμούν οι fashionistas της Νέας Υόρκης που έχουν αγαπήσει ιδιαιτέρως την επιστροφή των 90s και 00s στον κόσμο της μόδας. Το double denim, το τετράγωνο σχήμα που έχουν τα μποτάκια, το layering, ακόμα και η επιλογή των αξεσουάρ ακολουθούν την αισθητική που χαρακτηρίζει τα late 90s. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα look που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου, το οποίο μάλιστα είναι must για αυτή την περίοδο, αφού η Αμαλία Κωστοπούλου φρόντισε να δημιουργήσει layering με τη ζακέτα και το τζιν τζάκετ.

Το double denim σύνολο της Αμαλίας Κωστοπούλου

Αμαλία Κωστοπούλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ