Follow us

Το casual look της Ελένης Μενεγάκη με ζιβάγκο Zara και τζιν καμπάνα

H κομψή εμφάνιση της παρουσιάστριας μ' ένα ζιβάγκο σε κολακευτικό χρώμα.

MissBloom TEAM
Το casual look της Ελένης Μενεγάκη με ζιβάγκο Zara και τζιν καμπάνα NDP

Οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης καθημερινά, μέσω των εμφανίσεών τους, προσφέρουν άπλετη στιλιστική έμπνευση. Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει σ' αυτές που σπάνια απογοητεύουν με τα looks που δημιουργούν, καθώς έχει βρει το προσωπικό της στιλ και παραμένει πιστή σε αυτό. Αν μπορούσαμε, μάλιστα, να το χαρακτηρίσουμε με μία φράση αυτή θα ήταν "chic και elegant" είτε για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της είτε τα street style look της ή τα λαμπερά, βραδινά της σύνολα.

Έτσι και αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοίρασε στιλιστική έμπνευση, δημοσιεύοντας το look που επέλεξε για την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια έκανε μία εξαιρετικά προσιτή εμφάνιση φορώντας ζιβάγκο από τη Zara σε baby blue απόχρωση. και σκούρο τζιν σε γραμμή "καμπάνα" από τη συλλογή Pinko. To look ολοκλήρωσε με μαύρη ζώνη με μεγάλη αγκράφα και επίσης μαύρα πέδιλα πλατφόρμες Sante, που αποτελούν ιδιαίτερα hot τάση αυτή την περίοδο.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κατάφερει να δημιουργήσει ένα διαχρονικό σύνολο, που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της. Το τζιν καμπάνα είναι, άλλωστε, αγαπημένο κομμάτι της παρουσιάστριας καθώς το επιλέγει συχνά, και όχι αδίκως, αφού κολακεύει άριστα τη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά, το συνδύασε με ένα ζιβάγκο σε ένα λιγότερο συνηθισμένο χρώμα για χειμώνα, το γαλάζιο, και το αποτέλεσμα την ανταμοίβει.

Ένα χρωματιστό ζιβάγκο μπορεί να φορεθεί στο γραφείο με ψηλόμεσο τζιν και platform μποτάκια ή εναλλακτικά, για πιο cool εμφανίσεις, με tailored παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και τα αγαπημένα σου λευκά sneakers. Αντίστοιχα, με το nkle length δερμάτινο παντελόνι σου και ψηλές μυτερές μπότες, θα γίνει το ιδανικό night out look σου για τις νύχτες του χειμώνα.

Get her style

Το casual look της Ελένης Μενεγάκη με ζιβάγκο Zara και τζιν καμπάνα

Πλεκτό πουλόβερ basic, με όρθιο γιακά, ZARA.

Τζιν wide leg με κουμπιά - κόσμημα, Pinko.

Τζιν wide leg με κουμπιά- κόσμημα, Pinko.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ