Follow us

3 κομμάτια που θα αφήσουμε πίσω στο φθινόπωρο και 3 που θα φορέσουμε φέτος τον χειμώνα

Οι σημαντικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό look μας.

3 κομμάτια που θα αφήσουμε πίσω στο φθινόπωρο και 3 που θα φορέσουμε φέτος τον χειμώνα Splash/Ideal Images

Η αλλαγή της εποχής φέρνει και αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας. Με αφορμή, λοιπόν, το πρώτο χειμερινό μήνα σκεφτήκαμε να οργανώσουμε την γκαρνταρόμπα μας καταλλήλως και να τοποθετήσουμε στο πίσω μέρος της 3 κομμάτια, που σίγουρα δεν θα χρειαστούμε το επόμενο διάστημα. Βέβαια, ξεχωρίσαμε και 3 fashion pieces που θα μας φανούν παραπάνω από απλά χρήσιμα στο χειμερινό styling.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τι θα αφήσουμε πίσω στο φθινόπωρο και τι θα φορέσουμε φέτος τον χειμώνα.

Ποιες αλλαγές θα κάνουμε στην γκαρνταρόμπα μας για άψογες εμφανίσεις

Θα πούμε αντίο στο ντένιμ τζάκετ μας και θα φορέσουμε τα cozy δερμάτινα με την shearling επένδυση | Ακόμα και με ένα ζεστό layering τα ντένιν τζάκετ δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χειμώνα. Αντιθέτως ένα aviator shearling τζάκετ είναι πιο κατάλληλο και θα προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο πιο απλό look.

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το Barbie Pink και να καλωσορίσουμε τα winter whites | Μετά από τόση έντονη προβολή του Barbiecore έφτασε ο κορεσμός της εν λόγω τάσης και φούντωσε η ανάγκη για πιο ευέλικτα και διακριτικά looks, όπως τα μινιμαλιστικά λευκά σύνολα, που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο.

Θα αφήσουμε τα cut out φορέματα για τα πλεκτά | Η επιλογή αυτή έρχεται ως φυσική εξέλιξη του χειμερινού ντυσίματος. Εδώ όμως να αναφέρουμε πως μπορεί τα cut outs να μην είναι το ιδανικό look για αυτή τη σεζόν, αλλά ένα πλεκτό φόρεμα με ένα σκίσιμο στο πόδι, μπορεί να το αντικαταστήσει με τον πιο κομψό τρόπο χωρίς να στερηθούμε το sexiness.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ