Follow us

Το look της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του ''γεια – the musical''

Το μαύρο μονόχρωμο look της τραγουδίστριας που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις.

Το look της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του ''γεια – the musical'' NDP

Το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση του Φοίβου ''Γεια-The musical'' έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο και η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών. Πολλά χρόνια μετά το επαγγελματικό τους διαζύγιο η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης πόζαραν ξανά μαζί και έκαναν από κοινού δηλώσεις στις κάμερες μιλώντας για το μιούζικαλ, το επαγγελματικό τους διαζύγιο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, έκανε αρκετές δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη βραδιά και μοιράστηκε τη συγκίνησή της για τη δουλειά του παλιού συνεργάτη της, o οποίος της ανέβασε ακόμα και στη σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο τη δική μας προσοχή μαγνήτισε με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η Δέσποινα Βανδή φημίζεται για τα glamorous βραδινά looks της, όμως, αυτή τη φορά ξεχώρισε με ένα πιο απλό look, που εύκολα μπορείς να αναδημιουργήσεις και εσύ με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Plus, φόρεσε το must have fashion item της χειμερινής σεζόν.

Το look της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του ''γεια – the musical''

Το look της Δέσποινας Βανδή σού δίνει έμπνευση για μία βραδιά στο θέατρο

Η Δέσποινα Βανδή δημιούργησε ένα total black look, μία ιδανική επιλογή για βραδινές εξόδους. Η τραγουδίστρια πόζαρε μαζί με τον Φοίβο φορώντας ένα μακρύ μάλλινο παλτό. Μέσα από αυτό φόρεσε ένα ζεστό loose πουλόβερ. Η ίδια τα συνδύασε με ένα παντελόνι με δερμάτινη όψη, που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν. Πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που υιοθετούν την τάση, καθώς είναι ένα παντελόνι με έντονο χαρακτήρα, που αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό look. Είναι κολακευτικό και δυναμικό και εδώ θα διαβάσεις περισσότερα για αυτή την τάση.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα μυτερά δερμάτινα μποτάκια, ένα κλασικό κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας και μία crossbody leather τσάντα. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της τραγουδίστριας και να δημιουργήσεις ένα ανάλογο look για μία έξοδο σου στο θέατρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ