Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους των εορτών

Η Δανάη Μπάρκα προτείνει ένα fresh look για τις εορτές και σίγουρα αξίζει να το υιοθετήσεις.

Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως διασκεδάζει με το εορταστικό κλίμα των ημερών και δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει την νυχτερινή ζωή της πόλης, που ντύνεται με λαμπερά λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Η παρουσιάστρια βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο ''Έναστρον'' μαζί με συνεργάτες και φίλους της για να χορέψει με τα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή και του επιτυχημένου μουσικού group ''Melisses''. Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου NDP παρέα με την Δέσποινα Καμπούρη και την Έλλη Κοκκίνου και εμείς εστιάσαμε στο φόρεμα της, που αξίζει και τη δική σου προσοχή.

Η Δανάη Μπάρκα με το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους των εορτών

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα είναι ιδανικό για τις εορτές αλλά και κάθε βραδινή έξοδο

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει το girly look και πάντα τη συναντάμε φορώντας κοριτσίστικα μίνι φορέματα με άλλοτε λαμπερές λεπτομέρειες και άλλοτε ρομαντικά prints. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδινή έξοδο της ένα φλοράλ φόρεμα, μία ανανεωμένη πρόταση για το εορταστικό και βραδινό στιλ. Σε αυτές τις περιστάσεις έχουμε συνηθίσει να φοράμε κομμάτια με glamorous διάθεση, όμως, ένα πιο ανάλαφρο look, όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα μπορεί να ταιριάζει εξίσου καλά και να σε ξεχωρίσει ανάμεσα στους παρευρισκόμενους για όλους τους σωστούς λόγους.

Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, για τη βραδινή έξοδο της στο νυχτερινό κέντρο επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι και ''V'' ντεκολτέ, το οποίο λατρέψαμε για το κεντητό φλοράλ print του, το οποίο έφερε την απαραίτητη λάμψη για αυτή την περίοδο με τις πούλιες σε διάφορα χρώματα. Φέτος τις εορτές θα μπορούσες και εσύ να φορέσεις ένα αντίστοιχο look και να αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ