Follow us

Οι πιτζάμες, οι κάλτσες και τα εσώρουχα που μπορείς να κάνεις δώρο αυτές τις εορτές στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Φέτος θα κάνεις δώρο τα πιο ωραία homewear στους αγαπημένους σου.

Οι πιτζάμες, οι κάλτσες και τα εσώρουχα που μπορείς να κάνεις δώρο αυτές τις εορτές στα αγαπημένα σου πρόσωπα iStock

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας: Όλες μας έχουμε ήδη αρχίσει να προβληματιζόμαστε με την εορταστική περίοδο, καθώς μαζί της φέρνει τη λίστα των δώρων -και δεν κάνουμε λόγο για αυτή που γράφουμε εμείς στον Άγιο Βασίλη. Ήδη από τις τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου έχουμε ξεκινήσει την έρευνα για να εντοπίσουμε τα ιδανικά κομμάτια, που θα αποτελέσουν τα φετινά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η λίστα είναι μεγάλη και οι επιλογές ακόμη περισσότερες. Για αυτό το λόγο σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα fashion items ή τα homewear κομμάτια, που θα μπορούσες να κάνεις δώρο φέτος τις εορτές.

Τα εν λόγω κομμάτια αποτελούν τα ιδανικά δώρα για πολλούς λόγους. Αρχικά ο καθένας μας εκτιμάει τα ζεστά, άνετα και απαλά homewear ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία φοράμε μέσα στο σπίτι αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις έξω από αυτό. Έχουν συνδεθεί με τη θαλπωρή και την ''cozy'' διάθεση. Αγκαλιάζουν το σώμα μας και μας προσφέρουν την άνεση, που χρειαζόμαστε μετά από μία μακρά ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και τρεξίματα.

Το παράδοξο με τα homewear κομμάτια είναι το γεγονός, πως μπορεί να προσφέρουν τόσα πολλά στην ξεκούραση μας στο σπίτι, ωστόσο, αποτελούν τα πιο παραμελημένα. Ξεχνάμε να επενδύσουμε σε ποιοτικές πιτζάμες, ζεστές κάλτσες, χαριτωμένες φόρμες αλλά και άνετα εσώρουχα και εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο στα κομμάτια, που προορίζονται για τις εξωτερικές εμφανίσεις. Για αυτό, βέβαια, και είναι πολλές οι στιγμές που ευχόμαστε να είχαμε επενδύσει σε homewear παρά στα υπόλοιπα, αφού και αυτά μας είναι το ίδιο χρήσιμα.

Φέτος, λοιπόν, θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα πιο κομψά, cozy και ποιοτικά homewear. Παρακάτω θα ανακαλύψεις τον απόλυτο shopping guide με τις πιτζάμες, τις κάλτσες, τα εσώρουχα, τις φόρμες και τις παντόφλες που θα γίνουν το καλύτερο δώρο αυτές τις εορτές.

Editor's Choice | Xmas Edition

Καρό πανωφόρι τύπου ρόμπα, Yamamay

Βελουτέ κορμάκι, Yamamay

Σουτιέν push-up, Tezenis

Μακριά ρόμπα, Intimissimi

Παντόφλες, Intimissimi

Σατινέ πιτζάμες (τοπ και παντελόνι), Yamamay

Knitted xmas πουλόβερ, Oysho

Στρινγκ με λεπτομέρειες, Tezenis

Παντόφλες, UGG

Καρό πιτζάμες, Marks & Spencer

Παντόφλες, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ