Follow us

Θα φορούσες ένα τζιν με φτερά; Η Κατερίνα Καινούργιου το έκανε και δεν απογοήτευσε

Το ιδιαίτερο τζιν της μπήκε στο στιλιστικό ραντάρ μας και όχι αδίκως.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram @katken85

Οι Ελληνίδες celebrities φαίνεται πως λατρεύουν τα ντένιμ όσο εμείς. Ωστόσο, εκείνες επιλέγουν πιο εκκεντρικές εκδοχές, οι οποίες μας δίνουν έμπνευση για να ανανεώσουμε τη δική μας συλλογή από ντένιμ παντελόνια. Πριν λίγο καιρό είχαμε εντοπίσει την Ολυμπία Χοψονίδου με ένα statement τζιν από τον οίκο Alaia (θα διαβάσεις περισσότερα εδώ), το οποίο είχε έντονη 70s διάθεση και ξεχώριζε με το ιδιαίτερο look του. Λίγες ημέρες αργότερα και η Κατερίνα Καινούργιου ακολουθεί την τάση και εμφανίζεται με ένα εξίσου τολμηρό look, ένα τζιν με φτερά.

Φέτος τα ντένιμ παντελόνια αποκτούν περισσότερο χαρακτήρα και οι σχεδιαστές ανανεώνουν το κλασικό look τους

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της αγαπημένο τζιν στην γκαρνταρόμπα της, εκείνο που εφαρμόζει πάνω της σαν γάντι και είναι τόσο ευέλικτο που το συνδυάζει με κάθε σχεδόν κομμάτι της ντουλάπας της. Φέτος, όπως μας προτείνουν οι τάσεις, θα αντικαταστήσουμε αυτό το τζιν με ένα statement, με ένα παντελόνι που κερδίζει τις εντυπώσεις. Την τάση αυτή ακολουθεί και η Κατερίνα Καινούργιου επενδύοντας σε ένα ιδιαίτερο τζιν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη με τίτλο ''ΡΑΧΕΛ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου''. Για αυτή την περίσταση η Κατερίνα Καινούργιου βασίστηκε σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, το κομψό και ευέλικτο μαύρο blazer και το διαχρονικό ζιβάγκο, το τοπ πασπαρτού που μπορείς να εμπιστεύεσαι για κάθε περίσταση. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν της, που στο τέλος έφερε λεπτομέρεια από μαύρα φτερά, που ταίριαζε με τα υπόλοιπα κομμάτια του look της. Μαύρα μποτάκια με platform σόλα ολοκλήρωσε την εμφάνιση της.

Θα φορούσες ένα τζιν με φτερά; Η Κατερίνα Καινούργιου το έκανε και δεν απογοήτευσε

Το συγκεκριμένο τζιν σίγουρα δεν είναι το πιο ευέλικτο, όμως, είναι μία πρόταση για ένα άνετο nigh out look, όταν δεν θέλεις να φορέσεις τις κλασικές βραδινές επιλογές, δηλαδή φόρεμα ή φούστα. Μπορείς, λοιπόν, να επενδύσεις στο εν λόγω trend και να εμπλουτίσεις τη βραδινή γκαρνταρόμπα σου με ένα τέτοιο τζιν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ