Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις μπότες που είναι must στις εμφανίσεις του χειμώνα

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις μπότες της σεζόν που φορούν όλες οι fashionistas.

To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς τις γιορτές! NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπήκαμε -έστω και διαδικτυακά- στις γκαρνταρόμπες των celebrities για να πάρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση, που χρειαζόμασταν. Άλλωστε, το ''style inspo'' είναι αυτό που μας λύνει τα χέρια τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε -το πιο γνωστό πρόβλημα που ταλανίζει ακόμα και τις πιο καλά διαβασμένες fashionistas. Σήμερα, λοιπόν, μπαίνουμε στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μία γυναίκα που λατρεύει το θηλυκό στιλ και τις τάσεις που ανανεώνουν τις εμφανίσεις της. Η παρουσιάστρια μας έδωσε μία κλεφτή ματιά στη συλλογή των παπουτσιών της και εμείς ξεχωρίσαμε το hot σχέδιο της σεζόν, που οφείλει να έχει κάθε καλά ενημερωμένη fashion lover. Ο λόγος για τις μαύρες knee high μπότες, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία χειμερινή εμφάνιση.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις must have μπότες της σεζόν

Ο λόγος για το look που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μία βραδινή έξοδο της σε ένα event. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα βραδινό look με ένα γκρι κοστούμι, μία πρόταση που φέτος αποτελεί τάση όσον αφορά το εν λόγω ντύσιμο. Οι fashionistas ανά τον κόσμο δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο κοστούμι και τις πιο fancy εκδοχές του και ανανεώνουν το βραδινό look. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το κοστούμι της με ένα μαύρο ιδιαίτερο τοπ, το οποίο έφερε βελουτέ λεπτομέρειες αλλά και σέξι διαφάνεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις μπότες που είναι must στις εμφανίσεις του χειμώνα

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, επέλεξε μία μικρή τσάντα ώμου σε μαύρο χρώμα και matching δερμάτινες μπότες με μυτερό σχέδιο και knee high ύψος. Οι συγκεκριμένες μπότες έχουν κατακτήσει φέτος τις τάσεις και το street style. Αποτελούν το must have παπούτσι της σεζόν. Έχουν το ιδανικό ύψος που κολακεύει κάθε γυναίκα προσφέροντας μία μεγάλη στιλιστική ευελιξία στους συνδυασμούς τους.

Εμείς βρήκαμε τις ιδανικές στη Mango και με μαύρο leather look, που θα φοράς ασταμάτητα.

Δερμάτινες μπότες, Mango
Δερμάτινες μπότες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ