Follow us

Το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη που θα φορέσεις από το γραφείο έως το εορταστικό τραπέζι

Το φόρεμα με το υπέροχο μοτίβο που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς.

Το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη που θα φορέσεις από το γραφείο έως το εροταστικό τραπέζι Instagram @vasolaskaraki

Στην γκαρνταρόμπα μας πρέπει να υπάρχουν ευέλικτα κομμάτια, ρούχα και αξεσουάρ που μας προσφέρουν τη δυνατότητα να τα συνδυάζουμε με πολλά και διαφορετικά κομμάτια της, όπως επίσης και να τα αξιοποιούμε σε ακόμα περισσότερες περιστάσεις. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο συναντήσεις, εκδηλώσεις και events εν όψει των εορτών χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τέτοια ρούχα στην στιλιστική φαρέτρα μας. Ουσιαστικά έχουμε ανάγκη ρούχα για day to night εμφανίσεις, αφού οι ημέρες ξεκινούν από το γραφείο και τελειώνουν με κάποια έξοδο. Αναζητώντας τέτοια fashion items που να πληρούν όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις της σεζόν πέσαμε πάνω στο πρόσφατο look της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη.

Το φόρεμα που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή τη σεζόν είναι αυτό της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω ανάρτηση από το ταξίδι της στην Ισπανία. Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας έναν στιλιστικό θησαυρό, που αμέσως αναζητήσαμε.

Ο λόγος για το μίντι φόρεμα της με την αέρινη γραμμή που δίνει κίνηση στην εμφάνιση της. Το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη έχει μία ιδιαίτερη λαιμόκοψη, που φέρει ένα σχέδιο σαν φουλάρι, το οποίο τυλίγει δραματικά τον λαιμό για ένα αξιοζήλευτο look. Το φόρεμα ανήκει στην νέα συλλογή της Helmi, του γνωστού ελληνικού fashion brand που φημίζεται για την bohemian αισθητική του, την οποία ξεχωρίζουμε και στο εν λόγω φόρεμα. Το σχέδιο που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη φέρει print από λαχούρια στις πιο ζεστές αποχρώσεις της σεζόν, το υπέροχο σκουρόχρωμο πορτοκαλί τις ευέλικτες nude και καφέ αποχρώσεις -ένα color mix που σου προσφέρει τη δυνατότητα να το συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ. Η Βάσω Λασκαράκη το συνδύασε με ταμπά κομμάτια, το δερμάτινο τζάκετ, τα μποτάκια και τον φάκελο.

Το φόρεμα είναι ιδανικό τόσο για άψογες επαγγελματικές εμφανίσεις όσο και πιο επίσημες, όπως το εορταστικό τραπέζι. Πρόσθεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ για την εκάστοτε περίσταση και θα έχεις το πιο κομψό σύνολο.

Το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη που θα φορέσεις από το γραφείο έως το εορταστικό τραπέζι
Μίντι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και μοτίβο με λαχούρια, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ