Follow us

3 τάσεις που είναι καλύτερο να αποφύγεις αν είσαι petite

Οι τάσεις που θα αφαιρέσουν πόντους από τις εμφανίσεις σου.

3 τάσεις που είναι καλύτερο να αποφύγεις αν είσαι petite Splash/Ideal Images

Με τόσες διαφορετικές τάσεις, συλλογές και street styles είναι δύσκολο να βρεις τα ρούχα, τα trends και τα looks, που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σου όσο και στον σωματότυπο σου. Θα έχεις δαπανήσει σίγουρα αμέτρητη ώρα στα δοκιμαστήρια αναζητώντας τα κατάλληλα looks αλλά και χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για εσένα. Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, είναι για εσένα, που είσαι petite και δυσκολεύεσαι στο καθημερινό ντύσιμο και τους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 στιλιστικά tips από το Tik Tok και την ''fashion mom'', όπως την αποκαλούν, που θα σου λύσουν τα χέρια κάνοντας άψογες εμφανίσεις και αγορές. Είναι απλά και εύκολα, έτσι ώστε να τα εφαρμόσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται αποφεύγοντας κάθε στιλιστικό ατόπημα. Αφορούν τις 3 τάσεις που δεν είναι καθόλου κολακευτικές για τις petite φιγούρες. Καλύτερο, λοιπόν, για εσένα είναι η απόρριψη τους και η αντικατάσταση τους από πιο κομψές εναλλακτικές προτάσεις.

Καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτές τις 3 τάσεις αν είσαι petite

Trend No. 1 | Μείνε μακριά από τα platform ankle μποτάκια εκείνα που τελειώνουν λίγο μετά τον αστράγαλο και ακόμα περισσότερο από τον συνδυασμό τους με μίνι φούστες και φορέματα. Αυτά τα looks θα σε κάνουν να δείχνεις πιο petite, ενώ γενικά τα μποτάκια με αυτό το σχέδιο θα κόβουν πάντα πόντους ύψους από την εμφάνιση σου. Αντιθέτως επέλεξε να φορέσεις μυτερές γόβες ή knee high μπότες, αλλά και platform mules, καθώς θα έχεις πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Trend No. 2 | Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά μποτάκια, που φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τα παραπάνω παπούτσια. Επίσης, η fashion mom προτείνει να αποφύγεις και τον συνδυασμό τους με κολάν. Για ένα πιο fashionable look πρόσθεσε ένα blazer και κοντά sneakers.

Trend No. 3 | Όσον αφορά τις boxy και loose σιλουέτες, πρέπει να δώσεις προσοχή στους style combos φέροντας την ισορροπία. Επέλεξε με ένα loose παντελόνι ένα πιο εφαρμοστό τζάκετ, ενώ με ένα boxy blazer συνδύασε ένα skinny παντελόνι.

Δες παρακάτω τις συμβουλές της fashion mom.

@stylehard Replying to @komalzaidi04 3 Fashion Trends Id NEVER Wear as a Short Girl #FashionMom on the job 💕 #shortgirlproblems #shortgirls #outfitideas #fashiontok #fashiontiktok #edutokfashion #greenscreen ♬ original sound - Fashion Mom

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ