Follow us

Η Στεφανία Γουλιώτη με ένα casual look για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Το πρόσφατο look της ηθοποιού είναι μία εύκολη και safe πρόταση για τις ημέρες που δυσκολεύεσαι στο styling.

Η Στεφανία Γουλιώτη με ένα casual look για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις NDP

Ακόμα και για τις πιο καλά διαβασμένες fashionistas πάντα θα υπάρχουν εκείνες οι ημέρες που όσα ρούχα και αν έχει η γκαρνταρόμπα και πάλι δεν είναι αρκετά ή ''συμβατά'' μεταξύ τους. Ο λόγος για τις γνωστές ημέρες που ξεφυσάμε ξανά και ξανά μονολογώντας πως ''δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε''. Όσα fashion pieces και αν είναι κρεμασμένα, διπλωμένα και τακτοποιημένα σε συρτάρια και κρεμάστρες, δεν είναι αρκετά ή χρήσιμα για να αξιοποιηθούν σε αυτές τις καταστάσεις. Ο όγκος των ρούχων όμως στην γκαρνταρόμπα δεν είναι πραγματικά το πρόβλημα. Μπορεί να λείπουν βασικά κομμάτια από αυτή, όπως ευέλικτα ρούχα, ουδέτερες αποχρώσεις και άλλα staples. Μπορεί, όμως, να έχεις ανάγκη και μία στιλιστική έμπνευση, η οποία θα σου λύσει τα χέρια σε αυτές τις καταστάσεις. Σήμερα, λοιπόν, θα αντλήσουμε την απαραίτητη δόση έμπνευσης από την Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη σού δείχνει έναν εύκολο στιλιστικό συνδυασμό για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Ο λόγος για την πρόσφατη εμφάνιση της Στεφανίας Γουλιώτη στην εκδήλωση για την παρουσίαση της σειράς βιβλίων "Τα παιδιά διαβάζουν αρχαίους". Η ηθοποιός εμπιστεύθηκε βασικά κομμάτια και δημιούργησε ένα casual look, που μπορείς εύκολα και εσύ να αναδημιουργήσεις.

Η Στεφανία Γουλιώτη φόρεσε το αγαπημένο της τζιν, ένα σε ανοιχτή απόχρωση με loose εφαρμογή και ξεβαμμένο look, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό Τ-shirt, βασικό ''παίχτη'' κάθε γκαρνταρόμπας. Για να ολοκληρώσει το look της η ίδια πρόσθεσε ένα γκρι shacket, ένα κομψό πανωφόρι και φόρεσε φλατ μποτάκια σε ταμπά απόχρωση.

Η Στεφανία Γουλιώτη με ένα casual look για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Τις ημέρες που δυσκολεύεσαι να βρεις το κατάλληλο casual look, ακολούθησε τον εξής style combo: Το αγαπημένο σου τζιν, ένα τοπ σε ουδέτερη απόχρωση, ένα blazer και τα μποτάκια σου. Έτσι, έχεις έτοιμη μία στιλιστική συνταγή, που μπορείς να εμπιστεύεσαι κάθε φορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ