Πώς θα φορέσεις κομψά το δερμάτινο φόρεμα | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την ιδανική πρόταση

Το βραδινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή μοιράζει έμπνευση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Όσο πλησιάζουν ο εορτές τόσο αυξάνονται οι προσκλήσεις σε βραδινές εξόδους, με αποτέλεσμα να έχουμε ανάγκη από ανάλογα looks. Το βραδινό ντύσιμο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες και τα πληκτρολόγια στο MissBloom έχουν πάρει φωτιά για να βρούμε όσα χρειάζεσαι αυτή την περίοδο, από στιλιστική έμπνευση μέχρι τους πιο ανανεωμένους οδηγούς αγοράς. Κάπως έτσι πέσαμε πάνω στην εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με ένα βραδινό look που αξίζει τη προσοχή σου.

Το βραδινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή μοιράζει έμπνευση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φημίζεται για τα μίνι φορέματα της γκαρνταρόμπας της. Η ίδια έχει μία μεγάλη συλλογή με ρομαντικά looks, boho σχέδια αλλά και επίσημα, όπως επίσης και βραδινά looks. Η ίδια, λοιπόν, στη συλλογή της είχε και ένα μίνι φόρεμα με δερμάτιμη όψη, που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν. Μην ξεχνάς πως φέτος το leather trend επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και οι απανταχού fashionistas έχουν υιοθετήσει κάθε εκδοχή του. Βέβαια, η παρουσία του στο βραδινό ντύσιμο είναι τέτοια, που δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έτσι και οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν φορέματα, άλλα με μίνι μήκος και άλλα με μίντι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ακολουθεί τις τάσεις, επένδυσε και αυτή το leather trend και επέλεξε το συγκεκριμένο on trend look. Η ίδια εμφανίστηκε σε βραδινή έξοδο με συναδέλφους της με ένα δερμάτινο φόρεμα που είχε το σχέδιο ένος blazer -ένα αγαπημένο look ανάμεσα στις λάτρεις της μόδας. Το φόρεμα τύπου blazer φέρει cut outs στο πλάι δίνοντας του μία σέξι πινελιά. Η ίδια το συνδύασε με knee high μπότες, που αποτελούν εξίσου τάση. Την προσοχή μας τράβηξε με την crossbody καπιτονέ κίτρινη τσάντα, που έδωσε χρώμα στο look της.

Αν επιθυμείς να επενδύσεις και εσύ στο leather trend, μπορείς να ακολουθήσεις τη στιλιστική συνταγή της παρουσιάστριας. Εμείς θα προσθέταμε ένα μακρύ μαύρο παλτό και ένα καλσόν με print, για περισσότερους στιλιστικούς πόντους.