Follow us

Αν ψάχνεις τι θα φορέσεις στο γιορτινό τραπέζι, η Τζωρτζίνα Λιώση έχει το ιδανικό look

Η Τζωρτζίνα Λιώση δημιούργησε ένα αξιοζήλευτο look ιδανικό για τις εορτές.

Αν ψάχνεις τι θα φορέσεις στο γιορτινό τραπέζι, η Τζωρτζίνα Λιώση έχει το ιδανικό look Instagram @g.le.fou

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μία νεαρή ηθοποιός που έχει καταφέρει ήδη πολλά από τα πρώτα της βήματα της στο χώρο της υποκριτικής. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση "Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς!" στο Tempus Verum Εν Αθήναις θέατρο. Μάλιστα, η παράσταση έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό και η Τζωρτζίνα Λιώση κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και με τις στιλιστικές της επιλογές. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα σου δώσει μία γενικότερη εικόνα για το στιλ και την αισθητική της και θα καταλάβεις, πως η ηθοποιός έχει και στιλιστικό ταλέντο -όπως επίσης και μία ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα.

Το look της Τζωρτζίνας Λιώση είναι ιδανικό για τα εορταστικά τραπέζια

Η Τζωρτζίνα Λιώση μαγνήτισε τα βλέμματα στην πρεμιέρα και όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, η ηθοποιός δημιούργησε ένα ρομαντικό look με preppy επιρροές. Η ίδια ξεχώρισε με ένα μίνι φόρεμα σε baby blue απόχρωση, το οποίο είχε κλειστή λαιμόκοψη, στενή γραμμή και μακρύ μανίκι. Η σατινέ όψη και το λευκό σχεδόν ασημί print του το ανέδειξε ως το ιδανικό φόρεμα για τα εορταστικά τραπέζια της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Είναι κομψό, πληροί το dress code του επίσημου event και αποτελεί μία φρέσκια στιλιστική πρόταση.

Αν ψάχνεις τι θα φορέσεις στο γιορτινό τραπέζι, η Τζωρτζίνα Λιώση έχει το ιδανικό look

Μας άρεσε εξίσου πολύ και ο συνδυασμός, που έκανε η Τζωρτζίνα Λιώση με τα υπόλοιπα κομμάτια του look της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε λευκό οπάκ καλσόν το οποίο συνδύασε με λευκά mary janes παπούτσια, φέρνοντας κάτι από την πολυτελή και καθώσπρέπει αισθητική του preppy στιλ. Αν, λοιπόν, έψαχνες τι να φορέσεις στο οικογενειακό τραπέζι και γιατί όχι και σε άλλες εορταστικές περιστάσεις, το look της Τζωρτζίνας Λιώση είναι η ιδανική πρόταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ