Follow us

5 στιλιστικά tips από τις Γαλλίδες για να αποφύγεις τα fashion ατοπήματα του χειμώνα

Οι στιλιστικές συμβουλές των Γαλλίδων που θα σε βοηθήσουν να έχεις το πιο κομψό χειμερινό look.

5 στιλιστικά tips από τις Γαλλίδες για να αποφύγεις τα fashion ατοπήματα του χειμώνα Splash News / Ideal Images

Είναι οι fashion experts του ανεπιτήδευτου στιλ, της αβίαστης κομψότητας και της διαχρονικής αισθητικής και πάντα θα επιστρέφουμε σε εκείνες για να μας προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική καθοδήγηση. Ο λόγος για τις Γαλλίδες, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν έχοντας αντλήσει έμπνευση, συμβουλές και τάσεις από τις εμφανίσεις τους. Σήμερα θα εστιάσουμε στα styling tips του χειμερινού ντυσίματος τους, που αξίζει να ακολουθήσεις για να εντάξεις το σοφιστικέ look τους στις χειμερινές εμφανίσεις σου. Σύμφωνα με αυτά θα μπορέσεις να αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα της σεζόν.

Οι Γαλλίδες μοιράζουν μαθήματα στο χειμερινό στιλ | 5 tips που ακολουθούν για αξιοζήλευτα χειμερινά looks

Πώς θα φορέσεις σωστά χρώμα φέτος τον χειμώνα | Αντί να εντάξεις μία έντονη πινελιά χρώματος στο look σου και να δημιουργήσεις μία αντίθεση, οι Γαλλίδες προτείνουν να επιλέξεις μονόχρωμα looks. Έτσι, θα αποφύγεις άκομψους και μη κολακευτικούς συνδυασμούς, ενώ θα γλιτώσεις αρκετό χρόνο στην προετοιμασία σου, αφού δεν θα αναρωτιέσαι για την καταλληλότητα των συνδυασμών τους.

Cropped ή Oversized | Χάρη στην επιτυχία των τελευταίων συλλογών της Miu Miu, τα cropped σετ έχουν γίνει η μεγαλύτερη τάση της σεζόν -όπως επίσης και η πιο άβολη. Οι Γαλλίδες προτείνουν να δώσεις την ψήφο εμπιστοσύνης σου στο άκρως αντίθετο, τις oversized γραμμές και κυρίως αυτές που αφορούν το tailoring. Το εν λόγω trend έδωσε το παρών σε αμέτρητες πασαρέλες της σεζόν A/W '22-23 και είναι πιο ευέλικτο και chic από τα cropped κομμάτια.

Αν δεν σου αρέσουν τα platform heels μπορείς να επιλέξεις τα fancy flats | Οι Γαλλίδες δεν θα θυσιάσουν την άνεση τους στο βωμό των τάσεων και έτσι οι περισσότερες γυρνούν την πλάτη στα on trend paltform heels και επιλέγουν τα fancy φλατ παπούτσια ή αυτά με τα kitten heels.

Τα τζιν πρέπει να είσαι ''τόσο, όσο" | Οι Γαλλίδες λατρεύουν τα αγαπημένα τους ντένιμ παντελόνια και επιλέγουν πάντα εκείνα σε άλφα γραμμή, που κολακεύουν περισσότερο από κάθε άλλο σχέδιο.

Το βραδινό ντύσιμο | Για χρόνια το μικρό μαύρο φόρεμα ήταν η επιλογή κάθε γυναίκας, όμως, αυτή τη σεζόν οι Γαλλίδες προτείνουν έντονα χρώματα και ενδιαφέροντα σχέδια στο βραδινό ντύσιμο. Έτσι καταφέρνουν να είναι οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ