Follow us

Βυτίναρος- Παπαγεωργίου - Παπαβλασοπούλου | Πώς θα ντυθείς glam σαν τα style icons του GNTM

Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Μαίρη Βυτινάρος εμφανίστηκαν με τα πιο ιδιαίτερα festive looks που αξίζει να αντιγράψεις.

MissBloom TEAM
Τα style icons του GNTM παρέδωσαν μαθήματα εορταστικού glam Papadakis Press

Αναζητώντας έμπνευση για τα εορταστικά looks θα διαβάσουμε περιοδικά, θα καταφύγουμε στο Instagram και στους fashion λογαριασμούς που ακολουθούμε και φυσικά θα πάρουμε ιδέες από τα looks των celebrities. Έχοντας φτάσει μία ανάσα από τα Χριστούγεννα, τα festive events έχουν κάνει τη δυναμική επάνοδο στην post covid εποχή, αποτελώντας την καλύτερη αφορμή για να θαυμάσουμε και να εμπνευστούμε από celebrity εμφανίσεις γεμάτες λάμψη. Και ποιες είναι καταλληλότερες για την στιλιστική μας έμπνευση από τρία μέλη, πρώην και νυν, της πιο fashion εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης; Το GNTM!

Οι δυο πρώην κυρίες της κριτικής επιτροπής, Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και η coach της φετινής σεζόν Μαίρη Βυτινάρος, βρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας Hogan boutique, έκαναν εντυπωισακές glam εμφανίσεις. Η κάθε μία με το δικό της μοναδικό τρόπο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό της στιλ, μας προτείνουν τρεις σύγχρονες ιδέες για εορταστικά looks.

Θα ξεκινήσουμε από το πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Το γοητευτικό μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε κομψές bold εμφανίσεις που ταιριάζουν με το δυναμικό ταμπεραμέντο της. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο ήσυχο σύνολο που απαρτιζόταν από μίνι φόρεμα σε εκρού απόχρωση, σκούρο καλσόν και κλασικό μακρύ μαύρο παλτό. Το elegant look της αποτελεί ιδανική πρόταση για εσένα που θέλεις να αποφύγεις τα πιο εκκεντρικά στοιχεία των γιορτών, όπως παγέτα ή glitter, και παράλληλα να διατηρήσεις το formal και ιδιαίτερο χαρακτήρα που απαιτούν οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Βυτίναρος- Παπαγεωργίου - Παπαβλασοπούλου | Πώς θα ντυθείς glam σαν τα style icons του GNTM
H Ιλιάνα Παπαγεωργίου με την Κλέλια Ανδριολάτου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αν και μας έχει συνηθίσει σε μίνιμαλ εμφανίσεις, αυτή τη φορά υιοθέτησε περισσότερο glam στο look της, όπως άρμοζε άλλωστε στην περίσταση. Το μοντέλο και περσινή κριτής του GNTM, ακολούθησε πιστά τα trends, φορώντας την naked τάση. Με ένα sheer φόρεμα κεντημένο με χάντρες, ένα μαύρο κορμάκι και το καλσόν της με τις γεωμετρικές λεπτομέρειες δημιούργησε τη βάση του ιδιαίτερου look της. Τον "extra" χαρακτήρα του φορέματος τον μετρίασε με το σύγχρονο puffer μπουφάν της, τα κομψά εκρού αρβυλάκια της και ένα τσαντάκι στην ίδια απόχρωση. Το look της Παπαβλασοπούλου συνδύαζε άνεση και λάμψη σε απόλυτη ισορροπία.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Τέλος, η νέα προσθήκη στην ομάδα του GNTM, η Μαίρη Βυτινάρος, έκανε τη δική της ενδιαφέρουσα glam εμφάνιση. Αν και δεν τη γνωρίζουμε πολύ καιρό, μας έχει ήδη αποδείξει πως έχει εξαιρετικό στιλ και τα looks που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα έχουν στιλιστικό ενδιαφέρoν. Το τελευταίο της, μάλιστα, αποτελεί holiday inspo για εσένα που ακόμα ψάχνεις το last minute, τέλειο look για το ρεβεγιόν. Το εντυπωσιακό μοντέλο φόρεσε ένα oversized σακάκι-φόρεμα με feather details στα μανίκια και το συνδύασε με chunky loafers και τσαντάκι με ασημί αλυσίδα. Οι λεπτομέρειες από τα πούπουλα δίνουν την εορταστική υπόσταση στο σύνολο, με διακριτικό τρόπο, αποπνέοντας παράλληλα έναν αέρα '20s.

Μαίρυ Βυτινάρος

Get the style

Και οι τρεις εμφανίσεις, αν και διαφορετικές μεταξύ τους, είναι ιδανικές επιλογές για τα looks των γιορτών. Κάνε ένα break από το μικρό μαύρο φόρεμά σου και επίλεξε ένα chic μίνι φόρεμα σε neutral απόχρωση όπως αυτό της Ηλιάννας μαζί με τις '70s platform μπότες σου και statement κοσμήματα. Εναλλακτικά, ακολούθησε το παράδειγμα της Ισμήνης φορώντας ένα see through τοπ με δαντέλα μαζί με την αγαπημένη σου μίντι φούστα και κομψές μυτερές γόβες. Ακόμα, αν θέλεις να κάνεις μία πιο grande εμφάνιση χωρίς να υπερβάλλεις, βάλε τα πούπουλα στο look σου όπως η Μαίρη ή απλά πρόσθεσε ένα θηλυκό πουπουλένιο φουλάρι που θα αναδείξει και τα πιο basic σύνολα. Όποια επιλογή και να κάνεις, φρόντισε να την προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη, με τη σφραγίδα των fashionistas του GNTM.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ