Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το πιο χρήσιμο σακάκι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Το μπεζ blazer είναι το κομμάτι κλειδί που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου.

Μπέττυ Μαγγίρα NDP

Αν μπορούσαμε να δώσουμε το πρώτο βραβείο στο πανωφόρι με την μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και δημοτικότητα, τότε αναμφίβολα θα το κέρδιζε το διαχρονικό blazer, το σακάκι με τη loose σιλουέτα που έρχεται να εκσυγχρονίσει το look του κοστουμιού. Το blazer δίνει το παρών σε κάθε συλλογή, street style και γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τη σεζόν και τις τάσεις που την καθορίζουν. Στις δικές μας γκαρνταρόμπες, μάλιστα, έχουμε αρκετές εκδοχές του: το κλασικό μαύρο, το pop of colour, το tweed αλλά και το ανοιξιάτικο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχέδια του, καθώς όπου και αν κοιτάξεις θα βρεις μία διαφορετική παραλλαγή που ανανεώνει το blazer.

Η δημοτικότητα του οφείλεται, λοιπόν, στην ευελιξία αλλά και την ποικιλία των σχεδίων του. Υπάρχει ένα look για την κάθε μία έτσι ώστε να ταιριάζει απολύτως στην αισθητική, το στιλ και τις περιστάσεις, στις οποίες πρέπει να παρευρεθείς. Ένα, όμως, ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα αυτά τα σχέδια. Πρόκειται για ένα blazer που θα ονομάζαμε ως ''MVP'' ή το κομμάτι passpartout για κάθε ώρα της ημέρας. Είναι το blazer που θα εμπιστεύεσαι για άψογες εμφανίσεις. Ο λόγος για το μπεζ σακάκι, την στιλιστική αξία του οποίου μας θύμισε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα μπεζ blazer στην γκαρνταρόμπα σου | Το look της Μπέττυ Μαγγίρα που μοιράζει έμπνευση

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεχώρισε με το look της στα εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργου Μαγγίρα στην Γκαλερί Αγκάθι. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα κομψό στιλιστικό συνδυασμό, που λατρέψαμε. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μπλε σκούρο ψηλόμεσο καμπάνα τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο τοπ και το απόλυτο blazer, το μπεζ. Μία κομψή τσάντα χειρός με μοτίβο και μυτερές statement γόβες ολοκλήρωσαν το look της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το πιο χρήσιμο σακάκι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Εμείς ξεχωρίζουμε το κομψό blazer της, που αναβάθμισε το casual chic look της και για αυτό θα βρεις παρακάτω μία κολακευτική και προσιτή εκδοχή του από τη Zara.

Μπεζ Blazer με στενή εφαρμογή, Zara
Μπεζ Blazer με στενή εφαρμογή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ