Η Chiara Ferragni φόρεσε τα πιο κομψά πλεκτά για τις γιορτές

Τα Falconeri πλεκτά που θα μπουν στη λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί να βρισκόμαστε μία ανάσα από τα Χριστούγεννα, όμως, η λίστα των δώρων ακόμα δεν έχει σβηστεί τελείως. Αν ψάχνεις ακόμα να βρεις τα ιδανικά fashion items για τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου, τότε εμείς σου έχουμε βρει τη λύση. Φέτος μπορείς να κάνεις δώρο τόσο στον εαυτό σου όσο και στους φίλους σου τα πιο κομψά, ζεστά και άνετα πλεκτά κομμάτια. Ειδικά τώρα που βαδίζουμε ολοένα και πιο βαθιά στον χειμώνα έχουμε ανάγκη από ρούχα που θα μας κρατήσουν άνετες και πάνω από όλα κομψές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και τα πλεκτά θεωρούνται το απόλυτο must στην χειμερινή γκαρνταρόμπα. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε τα ιδανικά σε πρόσφατη εμφάνιση της Chiara Ferragni και είμαστε σίγουρες πως θα μπουν στη Xmas λίστα σου.

Τα Falconeri πλεκτά είναι το πιο κομψό δώρο για τις γιορτές

Η Chiara Ferragni είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, η οποία την οδήγησε στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας με συλλογές fashion items που φέρουν το όνομα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Η Ιταλίδα fashionista αποτελεί το απόλυτο fashion icon τόσο στην χώρα της όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η πιο διάσημη fashion influencer και ό,τι φορέσει εκείνη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης με τα κομμάτια του συνόλου της να γίνονται sold out. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, με το οποίο πειραματίζεται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο mix & match με κομμάτια που φαίνονται αταίριαστα αλλά τελικά δείχνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στα outfits της.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram, η ίδια φόρεσε τα πιο κομψά πλεκτά κομμάτια από το brand Falconeri, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα, τα διαχρονικά σχέδια και την ευελιξία των συλλογών του. Η Chiarra Ferragni, όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, επέλεξε ένα πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη από Ultrasoft Cashmere και loose fit, το οποίο συνδύασε με μία ζακέτα από cashmere με μια tricot πλέξη που χαρίζει εξαιρετικά απαλή υφή και τρισδιάστατη εμφάνιση.

Τα εν λόγω κομμάτια μπορούν να γίνουν τα ιδανικά γιορτινά δώρα και θα τα βρεις παρακάτω.

Πουλόβερ από Ultrasoft Cashmere, Falconeri

Ζακέτα από Tricot Cashmere, Falconeri