Follow us

Το parisian chic look της Βίκυς Καγιά που θα αναδημιουργήσουμε και εμείς

Η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα look που φέρει την παριζιάνικη φινέτσα που λατρεύουμε.

Βίκυ Καγιά Instagram @vickykaya_

Είναι οι fashion experts του ανεπιτήδευτου στιλ, της αβίαστης κομψότητας και της διαχρονικής αισθητικής και πάντα θα επιστρέφουμε σε εκείνες για να μας προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική καθοδήγηση. Ο λόγος για τις Παριζιάνες, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν έχοντας αντλήσει έμπνευση, συμβουλές και τάσεις από τις εμφανίσεις τους. Για το στιλ τους έχουν χυθεί τόνοι μελανιού και έχουν πληκτρολογηθεί ακόμα περισσότερα άρθρα, ενώ στην ιστορία της μόδα έχει το δικό του λεπτομερές κεφάλαιο. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες που λατρεύουμε το στιλ τους και αντλούμε έμπνευση από τις εμφανίσεις τους. Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις διάσημες παρουσίες που υιοθετούν το parisian chic και η τελευταία της εμφάνιση θα σε πείσει να κάνεις το ίδιο. Η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα σοφιστικέ look με παριζιάνικη φινέτσα που είναι ιδανικό για στις χειμερινές εμφανίσεις σου.

Το parisian chic look της Βίκυς Καγιά που θα αναδημιουργήσουμε και εμείς

Μετά από τόση παγιέτα, λάμψη και μαξιμαλιστική διάθεση έχουμε ξεχάσει τα βασικά του casual chic look και ευτυχώς η Βίκυ Καγιά έρχεται για να μας τα θυμίσει. Η ίδια κέντρισε την προσοχή μας με ένα outfit της σε πρόσφατη χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, η Βίκυ Καγιά φόρεσε το αγαπημένο τοπ των Παριζιάνων, τη μαρινιέρα. Οι fashionistas φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουν επενδύσει σε ένα πουλόβερ με τις κομψές και διαχρονικές ρίγες του marine look, που λατρεύουν τόσο οι Παριζιάνες. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, το συνδύασε με ένα ενδιαφέρον κομμάτι, το κλασικό γαλάζιο πουκάμισο, ένα επίσης staple τόσο του parisian chic στιλ όσο και κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Το parisian chic look της Βίκυς Καγιά που θα αναδημιουργήσουμε και εμείς

Το μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή, ένα fit που φορούν οι Παριζιάνες και ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, ένα καπιτονέ τζάκετ και μία τσάντα χειρός. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βίκυς Καγιά για άψογες casual chic εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ