Βρήκαμε στη Bershka τα κομψά παντελόνια που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις την πιο hot τάση της σεζόν

Χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτά τα cargo παντελόνια της Bershka είναι η πιο κομψή εκδοχή του trend.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καλωσόρισμα του νέου έτους μας φουντώνει μία ανάγκη για ανανέωση, μία επιθυμία να αλλάξουμε κάτι, να αναβαθμίσουμε κάποιο άλλο και να υιοθετήσουμε κάτι ''φρέσκο''. Για όσες λατρεύουν τη μόδα αυτό σημαίνει πως με τον ερχομό του νέου έτους, θα έρθει και κάτι νέο στην γκαρνταρόμπα μας. Εμείς θα σου προτείνουμε να υιοθετήσεις μία από τις αμφιλεγόμενες τάσεις της σεζόν, καθώς βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή της. Ο λόγος για τα cargo παντελόνια και πιο συγκεκριμένα τα νέα σχέδια της Bershka, που μόλις κυκλοφόρησαν στο χειμερινό της fashion drop.

Τα Bershka cargo παντελόνια που θα σε πείσουν να φορέσεις την πιο αμφιλεγόμενη τάση της

Τα cargo παντελόνια αποτελούν μία τάση που τα τελευταία χρόνια επιστρέφει όλο και πιο ανανεωμένη στις πρώτες θέσεις των trends. Βέβαια, μπορεί να τα θυμάσαι και από την παιδική και εφηβική ηλικία σου, καθώς τα εν λόγω σχέδια κατά καιρούς μεσουρανούσαν στο street style. Έχουν συνδεθεί με το σαφάρι στιλ και την pop κουλτούρα των 00s. Θα τα δεις να αναφέρονται και ως στρατιωτικά παντελόνια cargo. Φέρουν δύο πλαϊνές τσέπες στο ύψος των μηρών και κυκλοφορούν κυρίως σε nude αποχρώσεις αλλά και το κλασικό military χακί.

Φέτος επέστρεψαν στα trends έχοντας κερδίσει υψηλές θέσεις. Αυτό βέβαια οφείλεται στις απανταχού fashionistas, οι οποίες τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο με τα cargo pants. Αφού, λοιπόν, μάς έχουν ήδη απασχολήσει τόσο πολύ ξέρουμε πως θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Έτσι, βάλαμε ως στόχο να βρούμε τις πιο ευέλικτες και κομψές εκδοχές του, που θα σε πείσουν να τους δώσεις μία ευκαιρία. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και βρήκαμε ακριβώς εκείνα τα cargo παντελόνια που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις στην νέα συλλογή της Bershka.

Η Bershka, λοιπόν, προτείνει την πιο κομψή εκδοχή τους, την ντένιμ. Το brand έδωσε προσοχή στη γραμμή, έτσι ώστε να γίνει όσο πιο κολακευτική, ενώ πρόσφερε και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εμείς ξεχωρίζουμε τη μαύρη με λευκή αντίθεση στη ραφή, που θα βρεις παρακάτω για άψογα day to night looks.

Ντένιμ cargo παντελόνι, Bershka