Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Τατιάνα Στεφανίδου με το ίδιο φόρεμα στην πιο κομψή απόχρωση της σεζόν

Και η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με μία εκδοχή του, καθώς δεν αντιστάθηκε στην απολύτως θηλυκή και chic απόχρωση του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια. Πέρα από μία θέση στην ελληνική showbiz, οι τρεις celebrities φαίνεται πως έχουν ίδιο γούστο και μία άκρως θηλυκή αισθητική. Μπορεί μεταξύ τους να διαφέρουν αρκετά όσον αφορά το styling, ωστόσο, ένα σχέδιο γνωστού Έλληνα τις κέρδισε. Ο λόγος για τις πρόσφατες εμφανίσεις τους με σχέδια του Στέλιου Κουδουνάρη.

Τα φούξια looks που θέλουμε να φορέσουμε και εμείς

Πρώτη από όλες ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που εντόπισε το σχέδιο του Στέλιου Κουδουνάρη. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μίντι φόρεμα με ''V'' λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι, αέρινη εφαρμογή και ζώνη στη μέση που δίνει έμφαση στη γυναικεία φιγούρα. Το κομψό και απολύτως θηλυκό φόρεμα φέρει την πιο κομψή αλλά και διάσημη απόχρωση της σεζόν, το φούξια, που ενσαρκώνει την τάση του Barbiecore. Έχουμε αναφερθεί εδώ στη αισθητική που λάτρεψαν όσο λίγες τόσο οι fashionistas ανά τον κόσμο όσο οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ και όπως φαίνεται επηρέασε και τον Έλληνα σχεδιαστή. Το φόρεμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι μία από τις πιο chic επιλογές για αξιοζήλευτα looks τόσο στο γραφείο όσο και σε επίσημες περιστάσεις.

Λίγες ημέρες μετά, στη μικρή οθόνη εμφανίστηκε με μία ολόσωμη φόρμα με την ίδια αισθητική η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του ''Rouk Zouk'' εμφανίστηκε στο πλατό με ένα εντυπωσιακό one piece που έκλεψε την παράσταση. Το σχέδιο του Στέλιου Κουδουνάρη έχει ιδιαίτερη λαιμόκοψη, άνετη εφαρμογή και κολακευτική γραμμή και γίνεται η εναλλακτική πρόταση στο φόρεμα. Τέλος, έρχεται η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία προτίμησε και εκείνη το φόρεμα του Στέλιου Κουδουνάρη.

Γιατί να επενδύσεις σε ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα σε φούξια απόχρωση όπως τα παραπάνω looks; Οι σιλουέτες αρχικά είναι πολύ κολακευτικές και τονίζουν με έναν σοφιστικέ τρόπο τη γυναικεία φιγούρα. Επίσης, το φούξια είναι ίσως ο πιο chic τρόπος να υιοθετήσει κανείς την τάση του Barbiecore, ενώ μία ρευστή ολόσωμη φόρμα αλλά και ένα αέρινο φόρεμα είναι ο πιο safe τρόπος για να το φορέσεις. Τέλος, αποτελούν day to night εμφανίσεις που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη.