Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το δερμάτινο κολάν με κομψό τρόπο

Το look της Μαρίας Μπεκατώρου που θα μπορούσες να αναδημιουργήσεις ακόμα και στο γραφείο.

Μαρία Μπεκατώρου Instagram

Τα δερμάτινα είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της σεζόν με το leather κολάν να δίνει το παρών σε κάθε γκαρνταρόμπα και τις style experts να μην το αποχωρίζονται τις τελευταίες εβδομάδες. Το έχουμε συναντήσει στις εμφανίσεις τους φορεμένο με blazers για το απόλυτο office look, με glamorous αξεσουάρ σε βραδινές εξόδους, με αθλητικά για το πιο cool athleisure σύνολο και σχεδόν με κάθε πιθανό style combo. Η δημοτικότητά του αυτή τη σεζόν έχει πραγματικά εκτοξευθεί και δεν μας κάνει εντύπωση. Είναι πολύ ζεστό, κομψό και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να το φορέσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων. Ωστόσο, το δερμάτινο κολάν αν και πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις αποφεύγεται από τις περισσότερες γυναίκες. Θεωρούν πως έχει υπερβολικά έντονο χαρακτήρα και μικρή ευελιξία. Η Μαρία Μπεκατώρου, όπως και οι υπόλοιπες fashionistas, διαφωνεί κάθετα και σού δείχνει έναν κομψό τρόπο να το φορέσεις.

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο κολάν όπως η Μαρία Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν έχει αναγεννηθεί στιλιστικά αποδεικνύοντας πως έχει μία πολύ κομψή γκαρνταρόμπα και ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον στιλ. Μπορείς να την εμπιστευτείς αντλώντας στιλιστική έμπνευση από τις εμφανίσεις της όπως η πρόσφατη, στην οποία φοράει το διάσημο fashion item της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικό φακός του NDP απαθανάτισε το look της. Για τη χαλαρή βόλτα της η ίδια δημιούργησε ένα σύνολο που βασίζεται στην κομψή χρωματική αντίθεση του μαύρου και του γκρι. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μαύρο τοπ με ψηλή λαιμόκοψη με cut out το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο κολάν. Ολοκλήρωσε το outfit της με ένα γκρι μάλλινο blazer και μαύρα sneakers, ενώ μία τσάντα ώμου με ασημί αλυσίδα πρόσθεσε λίγο glam στο αποτέλεσμα.

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το δερμάτινο κολάν με κομψό τρόπο

Το look της βασίζεται σε βασικές και κομψές αποχρώσεις, όπως επίσης και σε βασικά κομμάτια με τα οποία δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Μπορείς έτσι να αναδημιουργήσεις εύκολα το look της για day to night εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ