Follow us

Γιατί χρειάζεσαι ένα μάλλινο γκρι παλτό σαν αυτό της Σοφίας Καρβέλα

Το διαχρονικό κομμάτι που αξίζει να αποκτήσεις σε αυτές τις εκτπώσεις.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Αν μας ρώταγες σε ποια γκαρνταρόμπα Ελληνίδας celebrity θα θέλαμε να μπούμε, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα αναφέραμε εκείνη της Σοφίας Καρβέλα. Η ίδια έχει πάθος για τη μόδα και έρωτα με το styling. Μια σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να τα καταλάβεις. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει μαζί με την οικογένεια της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της με το must have πανωφόρι, το γκρι παλτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Γιατί χρειάζεσαι ένα γκρι μάλλινο παλτό;

Αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να ανανεώσεις στρατηγικά την γκαρνταρόμπα σου. Με τις εκπτώσεις να ρίχνουν θεαματικά τις τιμές θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις σε κομψά, διαχρονικά, πολυτελή και ποιοτικά κομμάτια όπως ένα μάλλινο παλτό, και δη ένα γκρι σαν της Σοφίας Καρβέλα. Ένα μάλλινο παλτό με κομψό σχέδιο και πραγματική ποιότητα πάντα κοστίζει λίγο παραπάνω, όμως, εντοπίζοντας το σωστό μπορείς να το κάνεις δικό σου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως τα πανωφόρια είναι τα κομμάτια που μας συστήνουν στον κόσμο πριν καλά καλά προλάβουμε να αρθρώσουμε λέξη. Παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση μας και την ολοκληρώνουν όπως κανένα άλλο. Το γκρι μάλλινο παλτό πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις για μια σοφιστικέ εμφάνιση για αυτό και δίνει πάντα το παρών στη γκαρνταρόμπα των γυναικών με κομψό στιλ. Το γκρι είναι ένα ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις και αποπνέει αριστοκρατία και επιβλητικότητα. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που θα δεις να επιλέγουν ένα ένα γκρι μάλλινο παλτό οι πιο chic royals, όπως η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, και η πριγκίπισσα του Μονακό, Charlene.

Με λίγα λόγια το γκρι μάλλινο παλτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που θα σε βοηθήσει να κάνεις άψογες εμφανίσεις αναβαθμίζοντας ακόμη και τα athleisure looks σου (όπως το σύνολο της Σοφίας Καρβέλα).

Μάλλινο παλτό με ζώνη, Zara

Μάλλινο παλτό με ζώνη, Η&Μ

Μάλλινο παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ