Follow us

Η δερμάτινη Marks & Spencer φούστα της Ελένης Μενεγάκη που θα φορέσεις και στο γραφείο

Η δερμάτινη φούστα της Ελένης Μενεγάκη είναι ο πιο ευέλικτος και chic τρόπος να υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Το δερμάτινο είναι ένα υλικό που πάντα δίνει το παρών στις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμωνάς. Φέτος, όμως, δεν κάνει απλά αισθητή την παρουσία του, αλλά κυριαρχεί σε κάθε street style και collection έχοντας κατακτήσει την κορυφή των τάσεων. Βλέπουμε κάθε fashion item, από τα πιο εκκεντρικά στα πιο casual να ντύνεται με το leather trend και να αποκτάει έναν edgy χαρακτήρα, που μας αρέσει πολύ. Μάλιστα ξεχωρίζουν τα δερμάτινα blazers και τα παντελόνια, που θυμίζουν κάτι από τα μινιμαλιστικά 90s, τα οποία έχουν φορεθεί από κάθε fashionista και ιέρεια του στιλ ανά τον κόσμο. Εξέχουσα θέση στο leather trend φέτος έχουν και οι καμπαρντίνες, ενώ δυναμική επιστροφή από το παρελθόν κάνουν και τα racing τζάκετ. Τα δερμάτινα είναι το απόλυτο must have της φθινοπωρινής σεζόν και εμείς ξεχωρίσαμε μία chic πρόταση από την γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη.

Πώς θα φορέσεις με ένα κομψό τρόπο το leather trend | Η φούστα της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί την ιδανική επιλογή

Η παρουσιάστρια φημίζεται για το απολύτως θηλυκό στιλ της και τις προσιτές στιλιστικές επιλογές της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει ενθουσιάσει με κομμάτια από αγαπημένα προσιτά brands. Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη φορώντας μία δερμάτινη φούστα, που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν με τον πιο κομψό και ευέλικτο τρόπο.

Ο λόγος για το παρακάτω look της στην οποία φοράει μία chic σατινέ μπλούζα με άνετη εφαρμογή και κλειστή λαιμόκοψη, την οποία συνδύασε με on trend κομμάτι, τη μίντι μαύρη φούστα με δερμάτινη όψη. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες. Η εμφάνιση αυτή αποδεικνύει πως το leather trend μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την αισθητική και την ηλικία της, ενώ μία δερμάτινη φούστα είναι τέλεια ακόμα και για ένα δυναμικό office look.

Βρες την stylish φούστα παρακάτω.

Η δερμάτινη Marks & Spencer φούστα της Ελένης Μενεγάκη που θα φορέσεις και στο γραφείο
Μίντι φούστα με δερμάτινη όψη, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ