Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε τα μποτάκια που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 στα παπούτσια

Πιστή στις τάσεις, η Μπέττυ Μαγγίρα δημιούργησε ένα ακόμη υποδειγματικό σύνολο φορώντας μία από τις τάσεις της εποχής, τα buckle μποτάκια.

MissBloom TEAM
Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε τα on trend μποτάκια του χειμώνα NDP

Δεν είναι κρυφό πως οι γυναίκες έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια. Ειδικά στο άκουσμα της λέξης "μπότα" ή "μποτάκι" το ενδιαφέρον μας αυξάνεται κατακόρυφα, θέλοντας πάντα να μάθουμε την τελευταία λέξη της μόδας για αυτά ή την πιο μοντέρνα εκδοχή τους που ανυπομονούμε να φορέσουμε. Επομένως celebrity εμφανίσεις όπως αυτή της Μπέττυς Μαγγίρα λειτουργούν ως έμπνευση και η πιο πρόσφατη απ' αυτές γίνεται η αφορμή να θαυμάσουμε ένα ζευγάρι μποτάκια που αποτελεί hot τάση τη φετινή χρονιά.

Η ηθοποιός, που παρουσιάζει τη δική της πρωινή εκπομπή, δεν απογοητεύει ποτέ με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Στην καθημερινότητα της είναι πάντοτε κομψή, σικ και δεν φοβάται να πειραματιστεί με χρώματα. Στον αέρα της εκπομπής της κινείται εντός της ίδια φιλοσοφίας. Ζωηρά χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια και δυναμικά looks που αντικατοπτρίζουν την έντονη και δυναμική προσωπικότητά της

Άλλο ένα στοιχείο για το προσωπικό στιλ της Μπέττυς Μαγγίρα που μας αρέσει πολύ είναι πως ενώ έχει διαμορφώσει μία αυθεντική αισθητική που της ταιριάζει απόλυτα, δεν φοβάται και δεν παραλείπει να ενσωματώνει αρμονικά σε αυτήν τα εκάστοτε trends. Συχνά θα τη δούμε να φοράει τάσεις με απόλυτη επιτυχία, όπως ένα loose δερμάτινο παντελόνι ή τα sneakers της. Πρόσφατα φόρεσε ένα ακόμη κομμάτι, τα buckle μποτάκια, που μας τράβηξαν την προσοχή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε τα μποτάκια που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 στα παπούτσια

Η Μαγγίρα απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να κάνεις τις αγορές της με την οικογένειά της σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Με χαλαρή διάθεση και πάντα με απαράμιλλο στιλ, μας εντυπωσίασε με το look της. Φόρεσε ένα κομψό καμηλό παλτό, ένα μαύρο παντελόνι, μια crossbody τσάντα με γεωμετρικό print και μια μαύρη τραγιάσκα που την κολάκευε ιδιαίτερα. Το κομμάτι όμως που ξεχωρίσαμε στο look της ήταν αναμφισβήτητα τα μαύρα μποτάκια με τις αγκράφες.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η τάση των buckle shoes και πως θα την φορέσεις

Τα buckle shoes, δηλαδή τα παπούτσια τα οποία στολίζουν αγκράφες, έκαναν την εμφάνισή τους στα runways της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-23. Οίκοι όπως Alexander McQueen, Miu Miu, Roberto Cavalli, Coach και Dior παρουσίασαν την πιο δημοφιλή εκδοχή τους ανάμεσα στις επιλογές των fashionistas, τα buckle boots, τα μποτάκια δηλαδή με αγκράφες. Την τάση βεβαίως έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις του οι ενημερωμένες insiders της μόδας και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2023.

Alexander McQueen AW'22-23
Alexander McQueen AW'22-23

Σύγχρονα, δυναμικά και με μία γερή δόση "ροκ" διάθεσης, τα μποτάκια με αγκράφες αξίζουν μία θέση και στη δική σου ντουλάπα. Μπορείς να τα φορέσεις σε σύνολα με αντίστοιχη ροκ διάθεση και κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους τα leather κομμάτια, αλλά μπορείς άνετα να τα εντάξεις σε πιο θηλυκά looks συνδυάζοντάς τα με μίνι φορέματα ή κλασικά κομμάτια όπως το μαύρο παντελόνι και το καμηλό παλτό που φόρεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ