Follow us

Τα χειμερινά looks που θα φορούσε μία fashionista στο brunch του Σαββατοκύριακου

Έχεις κανονίσει brunch με τις φίλες σου και αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις; Αυτά τα looks θα σε εμπνεύσουν.

Τα χειμερινά looks που θα φορούσε μία fashionista στο brunch σου Σαββατοκύριακου Splash News / Ideal Image

Είναι οι δύο ημέρες για τις οποίες ανυπομονούμε όλη την εβδομάδα, αφού έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε για λίγο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να συναντήσουμε αγαπημένους μας ανθρώπους. Ο λόγος για το Σαββατοκύριακο, που πλησιάζει και είναι ιδανική ευκαιρία για να κανονίσεις μία βόλτα με τις φίλες σου. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ήδη κάνει το πρόγραμμα σου για το ΣΚ, χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα κομψό look που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Διαβάστε Επίσης

Η χειμερινή μόδα άλλωστε προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πειραματισμό στο styling, τόσο με τη βοήθεια των αξεσουάρ όπως οι πλεκτοί σκούφοι και τα κασκόλ όσο και με το layering, το συνδυασμό δηλαδή διαφορετικών ρούχων που θα σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο. Η επιλογή του πανωφοριού επίσης είναι ιδιαιτέρως σημαντική, αφού είναι εκείνο που ξεχωρίζει αμέσως σε μία εμφάνιση. Ένα τζάκετ με shearling επένδυση, μία faux γούνα ή ένα tailored παλτό θα είναι πάντα μία πολύ chic επιλογή.

Όσον αφορά εν γένει στη δημιουργία του look, οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με το προσωπικό στιλ σου. Σε περίπτωση που αγαπάς τη διαχρονική κομψότητα, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα midi φόρεμα με knee length μπότες, ενώ εάν θέλεις να νιώθεις άνετα, ένα πλεκτό co-ord είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια κομψά χειμερινά looks που θα σε εμπνεύσουν.

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ