Follow us

Η ντένιμ φούστα από τη Stradivarius που θα φοράς όλη την άνοιξη

Θα είσαι από τις πρώτες fashionistas που θα φορέσουν τη μεγάλη τάση του 2023.

Η ντένιμ φούστα από τη Stradivarius που θα φορέσεις όλη την άνοιξη Splash/Ideal Images

Οι φούστες τους τελευταίους μήνες έχουν κατακλύσει το steret style σε κάθε πιθανή εκδοχή και είναι αδύνατο να τους αντισταθείς. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas σε συνδυασμό με τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 μάς θύμισαν την στιλιστική αξία τους. Είναι εξίσου θηλυκές, κολακευτικές και ευκολοφόρετες με τα φορέματα. Μπορεί να μην αποτελούν one piece outfits, όμως, έχουν χάρη και κομψότητα. Μάλιστα, η fashion κοινότητα το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα σε μία συγκεκριμένη εκδοχή τους, που δεν περιμέναμε να δούμε σε τόσο μεγάλο βαθμό στο street style. Ο λόγος για τις τζιν φούστες, δηλαδή εκείνα τα fashion items που φέρουν το ντένιμ ύφασμα που τόσο αγαπάμε και φοράμε συνέχεια σε πολλές εκδοχές του.

Το ντένιμ φέτος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις της μόδας, καθώς οι πασαρέλες της A/W σεζόν ανανέωσαν το look του προτείνοντας κομψές και ενδιαφέρουσες εκδοχές τους. Οι ντένιμ φούστες, όμως, έχουν κυριαρχήσει στο street style περισσότερο από αυτό που είχαμε προβλέψει από τις συλλογές της σεζόν. Οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν τις μίντι αλλά και μάξι εκδοχές τους, οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στα 00s. Οι stylecasters για την νέα χρονιά προέβλεψαν πως η εν λόγω τάση που κυριάρχησε το φθινόπωρο θα γίνει το απόλυτο trend τους επόμενους μεταβατικούς μήνες της άνοιξης κάτι που έρχεται να μας επικυρώσει το fashion brand Stradivarius.

Shop the biggest denim trend

Το προσιτό brand μόλις κυκλοφόρησε το νέο του fashion drop και σε αυτό ξεχωρίζει το ντένιμ και η τζιν φούστα. Όπως αναφέρουν οι fashion experts και επιβεβαιώνουν τόσο η Stradivarius όσο και άλλα brands, οι αγαπημένες ντένιμ φούστες των 00s θα γυρίσουν σε πιο κολακευτικές γραμμές με σύγχρονο χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα και με μία νοσταλγική διάθεση. Η φούστα, λοιπόν, που κέντρισε το δικό μας ενδιαφέρον και αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου είναι η παρακάτω.

Έχει μάξι μήκος ένα κολακευτικό σκίσιμο, ψηλόμεση εφαρμογή και το κλασικό μπλε χρώμα που λατρεύουμε. Είναι δροσερή αλλά συγχρόνως και ζεστή προσφέροντας άνεση στις μεταβατικές ημέρες που πλησιάζουν. Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και θα την φορέσεις τόσο τώρα όσο και το υπόλοιπο του ΄23 και γιατί όχι και τις επόμενες σεζόν.

Η ντένιμ φούστα από τη Stradivarius που θα φοράς όλη την άνοιξη
Μάξι ντένιμ φούστα με σκίσιμο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ