Follow us

Η Mango καμπαρντίνα που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς και όλη την άνοιξη

Η καμπαρντίνα είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και ειδικά η κομψή εκδοχή της Mango.

Ξέχνα την κλασική μπεζ καμπαρντίνα | Φέτος θα φορέσεις την πιο hot τάση στο must have πανωφόρι της σεζόν Pixel Formula

Όταν αναφερόμαστε στα ανοιξιάτικα πανωφόρια πάντα την πρώτη θέση έχει η καμπαρντίνα, ένα πραγματικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φοράμε. Το εν λόγω outwear είναι πρακτικό, ευέλικτο και πάνω από όλα αβίαστα κομψό. Η κλασική και διαχρονική μπεζ εκδοχή της καμπαρντίνας θα αποτελεί πάντα την πιο διάσημη επιλογή όσον αφορά το φθινοπωρινό αλλά και το ανοιξιάτικο στιλ, δηλαδή κατά τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών. Η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή είναι η πιο "safe", ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να τη συνδυάσεις με όλα τα outfits σου. Είναι χρήσιμο να ξέρεις πως η εν λόγω απόχρωση έχει συνδεθεί με τις κομψές Βρετανίδες και τις royals, αφού την έχει κάνει διάσημη πρώτα ο οίκος Burberry.

Παρ' όλα αυτά, η καμπαρντίνα δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών στον κόσμο, των Παριζιάνων. Αυτές έχουν ήδη βγάλει από την γκαρνταρόμπα τους τις αγαπημένες τους εκδοχές και πειραματίζονται στιλιστικά με το layering τους. Η fashionista, μοντέλο και συγγραφέας Caroline de Maigret είχε γράψει στο βιβλίο "Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεται", πως κάθε γυναίκα που θέλει να ντύνεται κομψά αποφεύγοντας στιλιστικά ατοπήματα (ο μεγάλος φόβος των Παριζιάνων) πρέπει να επενδύσει οπωσδήποτε σε μία καμπαρντίνα, που έχει το απαραίτητο ''ύφος'' για να ολοκληρώσει τα looks της. Εμείς, ωστόσο, σού βρήκαμε την ιδανική στην νέα συλλογή της Mango.

Η chic καμπαρντίνα από τη Mango που θα φοράς ασταμάτητα μέχρι και την άνοιξη

Ο λόγος για την υπέροχη καμπαρντίνα της Mango που κέντρισε αμέσως την προσοχή μας. Έχει ιδιαίτερο look αφού φέρει δερμάτινη όψη προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία για να την φορέσεις τόσο τους μεταβατικούς μήνες όσο και τους κρύους. Έχει μπεζ απόχρωση, διπλή σειρά κουμπιών και μία φαρδιά ζώνη που δίνει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα κολακεύοντας κάθε γυναίκα.

Είναι η καμπαρντίνα που δεν θα σταματήσεις να φοράς.

Η Mango καμπαρντίνα που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς και όλη την άνοιξη
Μπεζ καμπαρντίνα με διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ