Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το denim ρούχο που θα φοράς non stop την άνοιξη

Η Κατερίνα Καινούργιου προτείνει τη must have αγορά της άνοιξης.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το denim ρούχο που θα φοράς non stop την άνοιξη NDP

Ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείχνει πως βρισκόμαστε ακόμα στον χειμώνα, εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε την άνοιξη και τις νέες τάσεις της. Χρώματα, μοτίβα, εντυπωσιακοί συνδυασμοί πρόκειται να ανανεώσουν το ντύσιμό μας, γεμίζοντας μας με στιλιστική έμπνευση. Ωστόσο, εκτός από όλα τα trends υπάρχουν και κάποια διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της. Ένα από αυτά φόρεσε πρόσφατα και η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στον Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά μία denim ολόσωμη φόρμα με μακριά μανίκια και επίσης denim ζώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες, προσθέτοντας έτσι ένα pop of color στην εμφάνισή της.

Διαβάστε Επίσης

Εάν επιθυμείς να ξεκινήσεις την προετοιμασία της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου, τότε σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου μία denim ολόσωμη φόρμα. Γιατί; Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που θα παραμείνει στη ντουλάπα σου για χρόνια, μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με διαφορετικό styling, ενώ θα σε βοηθήσει να πειραματιστείς με combos, προσθέτοντας διάφορα looks.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Trend

Denim ολόσωμη φόρμα Lynne

Ολόσωμη denim φόρμα με τσέπες H&M

Ολόσωμη φόρμα denim φερμουάρ Mango

Τζιν ολόσωμη φόρμα Pull & Bear

Ολόσωμη φόρμα μακριά denim Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ