Follow us

Τα must-have κομμάτια του 2022 που θα φορέσουμε και το 2023

Τα ανακαλύψαμε όλα στα καταστήματα Zara, H&M , Mango, Bershka, Stradivarius και Pull & Bear.

MissBloom TEAM
Τα πιο hot κομμάτια του 2022 που παραμένουν επίκαιρα και φέτος Splash News / Ideal Images

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν καλωσορίζουμε στη μόδα νέες τάσεις στο ξεκίνημα κάθε νέου έτους. Ακόμη πιο ευχάριστο είναι όταν παρατηρούμε πως κάποιες άλλες της χρονιάς που αφήσαμε πίσω, βρίσκονται ακόμη εδώ. Η δυναμική παρουσία των trends και των must - have κομματιών που μας απασχόλησαν το 2022, και στο 2023, επιδεικνύει μία μεγαλύτερη διαχρονικότητα και σταθερότητα που είναι, τουλάχιστον, επιθυμητή όταν πραγματοποιούμε μία νέα αγορά.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρσι ήρθαμε αντιμέτωπες με τάσεις που δίχασαν, αγαπήθηκαν, αποδείχθηκαν καινοτόμες ή νοσταλγικές και από ό,τι φαίνεται αρκετές από αυτές ήρθαν για να μείνουν. Πρόκειται για κομμάτια που είδαμε φορεμένα από παγκόσμια style icons, όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner, και δεν έλειπαν από κανένα red carpet event. Άντεξαν στο τεστ του χρόνου και επάξια κερδίζουν μία θέση και στη δική μας γκαρνταρόμπα.

Πολλές φορές έχουμε αμφιβολία για τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα εντάξουμε στο στιλ μας, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν έχουμε ήδη προμηθευτεί αυτές τις τάσεις που πέρσι ήταν "παντού". Αν ανήκεις και εσύ στις "δύσπιστες" της μόδας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις τις αντιστάσεις σου και να δώσεις μία ευκαιρία σε κομμάτια που πραγματικά θα σε δικαιώσουν.

Πέρσι είδαμε το Balletcore να κυριαρχεί στο street style. Από αυτό αναδείχθηκαν οι μπαλαρίνες οι οποίες παραμένουν στις κορυφαίες προτιμήσεις των fashionistas. Ειδικά ένα ζευγάρι σε έντονο πράσινο, όπως αυτό της Mango, θα φέρει ζωντάνια και κομψότητα στα looks σου. Ένα ακόμη στοιχείο που την προηγούμενη χρονιά είχε την τιμητική του ήταν η μεταλλική υφή στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Το ασημένιο τσαντάκι από τη Stradivarius επιβεβαιώνει πως τα metallics αντέχουν στο χρόνο και αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου.

Περνώντας σε πιο βασικά κομμάτια αξίζει να αναφέρουμε πως τα cargo pants παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ, με το cargo παντελόνι της Bershka να είναι η πιο cool επιλογή, σε όποια από τις 7 αποχρώσεις το επιλέξεις. Επίσης αν δεν έχεις ήδη κάνει δικό σου ένα δερμάτινο jacket, αυτό της Zara αποτυπώνει με απόλυτη θηλυκότητα και δυναμισμό την τάση του Bikercore που αναδύθηκε πέρσι. Και μιας που αναφερθήκαμε στη θηλυκότητα, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το trend των απλικέ λουλουδιών που καλά κρατεί και φέτος, κάνοντας το magenta κορμάκι από την H&M ένα από τα φετινά πολυπόθητα κομμάτια. Τέλος, στην εκπνοή του 2022 είδαμε τη διαφάνεια να κυριαρχεί στα εορταστικά looks και όχι μόνο. Το 2023 θα είναι γεμάτο sheer κομμάτια και η κρεμ see through μπλούζα από την Pull & Bear πρέπει να μπει στη wishlist σου.

Hop on the trend

Μπουφάν με υφή δέρματος, Zara.

Παντελόνι cargo twill με πολλές τσέπες, Bershka.

Τούλινο τοπ με ραφές, Pull & Bear.

Ντραπέ κορμάκι halterneck, H&M.

Μίνι τσάντα με γεωμετρικό σχέδιο, Stradivarius.

Μπαλαρίνα δερμάτινη φιόγκος, Mango.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ