Follow us

Το μπουφάν που αγαπούν τα it-girls της μόδας

Και οι πιο προσιτές εκδοχές του για να το κάνεις και εσύ δικό σου.

MissBloom TEAM
Το μπουφάν που αγαπούν τα it-girls της μόδας Splash News / Ideal Images

Μπορεί ο χειμώνας στη χώρα μας να έφτασε με καθυστέρηση, όμως στο εξωτερικό παρέμεινε "πιστός” στο ραντεβού του κάνοντας έντονη την παρουσία του. Αποτέλεσμα αυτού είναι looks γεμάτα layers, πληθωρικά παλτό και χειμωνιάτικα αξεσουάρ που έρχονται να λειτουργήσουν ως έμπνευση για εμάς που, μέχρι τώρα, μόνο να θαυμάσουμε μπορούσαμε το winter style των γυναικών άλλων χωρών, και φυσικά των celebrities. Στην καταλληλότερη στιγμή εντοπίσαμε ένα μπουφάν που δεν αποχωρίζεται κανένα διεθνές style icon στα καθημερινά του looks.

Μιλάμε για το puffer jacket, το ζεστό, σύγχρονο και cool μπουφάν που πλέον έχει αναχθεί σε staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Οι A-listers της παγκόσμιας μόδας φαίνεται να έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι, ιδιαίτερα σε εκείνο του οίκου μόδας Loewe. Είναι bomber, είναι puffer γεμισμένο με πλούσια επένδυση, και αποτελεί την πιο stylish, cozy επιλογή για τον χειμώνα. Η Hailey Bieber, η Kendall Jenner και η Taylor Russel το προτιμούν συχνά στις street style εμφανίσεις τους, δίνοντας μάλιστα ψήφο εμπιστοσύνης στο μπουφάν του Loewe, ενός οίκου που μας απασχολεί πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια χάρη στις ευφάνταστες συλλογές που υπογράφει ο Jonathan Anderson.

Καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2013, ο Anderson έχει καταφέρει να στρέψει το βλέμμα της παγκόσμιας μόδας στο ισπανικό brand με τα σουρεαλιστικά designs του, την playful ενέργεια που τα χαρακτηρίζει αλλά και με φαντασμαγορικά fashion shows του, όπως αυτό της σεζόν S/S23 που αποτέλεσε έναν "ύμνο” στα λουλούδια.

Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, η προτίμηση που δείχνουν οι trend setters στο συγκεκριμένο brand, και δικαίως το puffer jacket του οίκου έχει αναχθεί σε ένα από τα πιο hot κομμάτια της χειμερινής σεζόν. Εμείς βρήκαμε τις προσιτές του εκδοχές σε αγαπημένα brands για να εντάξεις και εσύ αυτό το celebrity approved μπουφάν στην ντουλάπα σου:

Διαλέξαμε για εσένα...

Κοντό φουσκωτό μπουφάν, Calvin Klein.

Καπιτονέ μπουφάν με εφέ δέρματος, Zara

Κοντό μπουφάν με επένδυση χωρίς εξώραφα, Massimo Dutti.

Quilted μπουφάν με ψηλό λαιμό, Pull & Bear

Oversized puffer down jacket, H&M

Κοντό φουσκωτό μπουφάν, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ