Follow us

Πώς θα πετύχεις το ανδρόγυνο στιλ σύμφωνα με το look της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Το κομψό σακάκι της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ που έκανε τη διαφορά.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News / Ideal Image

Το μέλλον της μόδας διαγράφεται ιδιαίτερα λαμπρό, αν κρίνουμε από τα νέα πρόσωπα που έχουν αρχίσει να βρίσκονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Φρέσκες παρουσίες που φέρνουν μία μοναδική οπτική και προσέγγιση στο κεφάλαιο "μόδα" και έχουν καταφέρει μέσω των εμφανίσεων τους να ξεχωρίσουν. Μία εξ' αυτών που έχουν κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον μας είναι και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει ήδη καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με stylish looks, που αποπνέου σύγχρονη κομψότητα. Μάλιστα, οι φινετσάτες εμφανίσεις της και η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την έκανα το πρόσωπο στην καμπάνια του οίκου μόδας Louis Vuitton για τη Capucine τσάντα, το περασμένο καλοκαίρι.

Η 26χρονη που βρέθηκε πριν λίγο καιρό στη χώρα μας για την κηδεία του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις που κερδίζουν την προσοχή μας. Σε μία από εκείνες τις εμφανίσεις της, απαθανατίστηκε με ένα ultra chic σύνολο, με πρωταγωνιστή το σακάκι.

Πώς θα πετύχεις το ανδρόγυνο στιλ σύμφωνα με το look της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία φόρεσε μαύρο φαρδύ παντελόνι σε straigh γραμμή, ένα μαύρο τοπ, και ένα κομψό ριγέ σακάκι σε ανδρική γραμμή από το brand Nili Lotan. Το ανδρόγυνο look της ολοκλήρωσε με φλατ loafers Prada και ένα τσαντάκι ώμου του οίκου Celine, επίσης σε μαύρο χρώμα.

Το σακάκι της με τη λεπτή ρίγα, αναμφισβήτητα, έδωσε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο μίνιμαλ σύνολό της. Το διακριτικό του pattern καθώς και η άνετη εφαρμογή το ανέδειξαν σε ένα ξεχωριστό κομμάτι που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Πώς θα φορέσεις ένα σακάκι σε ανδρική γραμμή

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει τα oversized σακάκια να κυριαρχούν στο street style. Παρόλα αυτά ένα σακάκι, όπως αυτό της Μαρίας Ολυμπίας μπορεί να αξιοποιηθεί εξίσου στα καθημερινά looks. Συνδύασέ το με το τζιν σου, ένα λευκό t-shirt και τις γόβες σου για να είσαι κομψή και δυναμική στο γραφείο. Εναλλακτικά, αν θέλεις να το φορέσεις σε έξοδό σου συνδύασε το με ένα πιο θηλυκό κομμάτι όπως ένα στράπλες φόρεμα ή μία μίντι τούλινη φούστα για να δημιουργήσεις μία ενδιαφέρουσα αντίθεση. Ολοκλήρωσε το outfit με Mary janes με χοντρό τακούνι ή δερμάτινες μπότες με τετράγωνη μύτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ