Follow us

Ζεστή και στιλάτη στα χιόνια | Η Βάσια Κωσταρά προτείνει 3 κομψά outfits για τις εξορμήσεις σου στο βουνό

Μίνιμαλ και σύγχρονο, το ντύσιμο της σχεδιάστριας είναι η τελευταία τάση της μόδας.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Στην Ελβετία για σκι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Βάσια Κωσταρά, όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό της. Οι δυο τους δείχνουν τρισευτυχισμένοι ενώ η ίδια δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στα χιόνια, τη βόλτα τους με τρένο, τις ξέγνοιαστες στιγμές στο spa, τις βραδινές τους εξόδους.

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά με ολοκαίνουριο hair look | Η αναπάντεχη αλλαγή που την ανανέωσε πλήρως

Ανάμεσα στις υπέροχες αυτές φωτογραφίες που ανεβάζει, διακρίναμε τρία διαφορετικά χειμωνιάτικα outfits, με τα οποία η σχεδιάστρια δείχνει πιο στιλάτη από ποτέ. Μίνιμαλ και μοντέρνα, τα κομμάτια που συνθέτουν αυτές τις άψογες εμφανίσεις κινούνται σε γήινες αποχρώσεις (μπεζ, καφέ, λευκό), έτσι ώστε να "δένουν" υπέροχα με το λευκό τοπίο που τους περιβάλλει. Περιττό να αναφέρουμε ότι το ντύσιμό της είναι η τελευταία λέξη της μόδας, ενώ θυμίζει πολύ το Σκανδιναβικό στιλ που τόσο θαυμάζουμε (και είναι πολύ "in" τελευταία).

Τι επέλεξε η Βάσια Κωσταρά για να παραμείνει ζεστή αλλά στιλάτη;

Παντελόνια και blue jeans, απαλά πουλόβερ σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις, μια oversized μαύρη γούνα καθώς και ένα κοντό, μπεζ shearling jacket ήταν μερικά μόνο από τα κομμάτια που πήρε μαζί της στο χειμερινό θέρετρο για σκι. Φυσικά, δεν έλειπε από το look της το No.1 hair accessory, χωρίς το οποίο δεν κάνει βήμα: το baseball hat.

Stylish with a beanie | 5 celebrities προτείνουν τα πιο cool χτενίσματα για σκουφάκι ή jockey

Δες παρακάτω πώς τα συνδύασε και πάρε ιδέες από το άψογο ντύσιμό της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ