Follow us

Stylish with a beanie | 5 celebrities προτείνουν τα πιο cool χτενίσματα για σκουφάκι ή jockey

Η Βάσια Κωσταρά και η Χριστίνα Μπόμπα, μεταξύ άλλων, έχουν ήδη υιοθετήσει το πιο trendy hair item της σεζόν.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Δύο από τα πιο cool αξεσουάρ μαλλιών που μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή είναι το σκουφάκι ή/και το jockey. Σίγουρα θα τα βλέπεις στις πιο στιλάτες fashionistas του πλανήτη, οι οποίες πλέον δεν φεύγουν απ' το σπίτι τους αν δεν φορέσουν κάποιο μοδάτο καπέλο ή σκουφάκι. Μάλιστα, πολλές θεωρούν ότι η εμφάνισή τους δεν είναι ολοκληρωμένη αν λείπει το συγκεκριμένο item από το outfit τους.

French Bangs | Το γαλλικό κούρεμα που αποδεδειγμένα "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Κυκλοφορούν σε διάφορες υφές και χρώματα ενώ ανάλογα με τον προορισμό, αλλάζει και το στιλ τους. Έτσι, πλεκτά, μάλλινα ή γούνινα σκουφάκια με φούντες (ή χωρίς) χρησιμεύουν σε out-of-town εξορμήσεις, συνήθως σε χειμερινά θέρετρα για σκι, ενώ τα πιο απλά μπεζ / καφέ / γκρι σκουφάκια (ή και μπερέδες) χαρίζουν πόντους στιλ στις βόλτες σου στην πόλη. Το ίδιο ισχύει και για τα baseball hats που τόσο αγαπούν πλέον οι fashionistas - και που, κυριολεκτικά, ταιριάζουν με τα πάντα.

5 beauty κανόνες που ακολουθούν από νωρίς οι κοπέλες με αλαβάστρινη επιδερμίδα

Αυτό που μας αρέσει πάντως, πέρα από το ότι αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο απλό outfit, είναι ότι ζεσταίνουν το κεφάλι, αλλά και καλύπτουν μέρος των μαλλιών εμποδίζοντας την υγρασία (ή τη βροχή / το χιόνι) να φτάσει στο τριχωτό.

Κι ενώ είναι η τέλεια λύση για τις bad hair days σου, αφού στην ουσία καλύπτουν μεγάλο μέρος των μαλλιών όταν δεν θες αυτά να φανούν, τι γίνεται αν θες να τα συνδυάσεις με κάποιο χτένισμα; Εμείς ψάξαμε να δούμε ποια χτενίσματα προτιμούν οι πιο στιλάτες Ελληνίδες και ξένες celebrities όταν φορούν τα σκουφάκια ή τα καπέλα τους, και πίστεψέ μας, η έμπνευση που μας έδωσαν ήταν μεγάλη.

Από τη Βάσια Κωσταρά, τη Χριστίνα Μπόμπα και την Έβελυν Καζαντζόγλου μέχρι τη Hailey Bieber και την Kaia Gerber, όλες τους ξέρουν πώς να κάνουν τις πιο στιλάτες hair εμφανίσεις. Οι περισσότερες επιλέγουν να αφήσουν λυτά τα μαλλιά τους, αφού πρώτα έχουν κάνει λίγο styling σε αυτά (βλ. Βάσια Κωσταρά ή Έβελυν Καζαντζόγλου), αλλά οι αλογοουρές και οι πλεξούδες ανήκουν επίσης στις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Δες τις φωτογραφίες:

Βάσια Κωσταρά

Χριστίνα Μπόμπα

Έβελυν Καζαντζόγλου

Hailey Bieber

Kaia Gerber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ