Follow us

Κομψή στα χόνια | Η Βάσια Κωσταρά παραδίδει μαθήματα στιλ, υιοθετώντας την τάση του Après-Ski

Η Βάσια Κωσταρά προσφέρει #styleinspo σε εσένα που αγαπάς τις εξορμήσεις στο χιόνι.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να αναδείξει τον χειμώνα ως την αγαπημένη μας εποχή είναι οι εξορμήσεις σε χιονισμένους προορισμούς, οι οποίοι μας προσφέρουν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αφενός να δοκιμάσουμε χειμερινά sports όπως το σκι και αφετέρου να υιοθετήσουμε την τάση του Après-Ski, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η Βάσια Κωσταρά μάλιστα αποφάσισε να αποδεχτεί αυτή την πρόκληση, ταξιδεύοντας στην Ελβετία, από όπου και έχει μοιραστεί με τους followers της τα looks που δημιουργεί στη διάρκεια του ταξιδιού της.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ο όρος Après-Ski αναφέρεται κυρίως στις δραστηριότητες που κάνει κανείς μετά από το σκι. Εμφανίζεται για πρώτη φορά τη δεκαετία του '50 σε συζητήσεις που πραγματοποιούνται στα χιονοδρομικά των Άλπεων και έως σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς όρους στον κόσμο της μόδας. Τι ακριβώς περιλαμβάνει η τάση Après-Ski; Ski και puffer μπουφάν, Moonboots, ολόσωμες φόρμες ειδικές για αθλήματα στα χιόνια, πλεκτά ρούχα, ισοθερμικές μπλούζες και κολάν, μάλλινα κασκόλ και σκούφοι. Με λίγα λόγια είναι όλα όσα χρειάζεται κανείς για να διατηρηθεί ζεστός ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που θα αντιμετωπίσει όταν βρεθεί σε κάποιο χιονισμένο προορισμό ή κάποιο χιονοδρομικό. Ακριβώς αυτά είναι και τα items που τοποθέτησε στις αποσκευές της η Βάσια Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Μέσα από τις άκρως εντυπωσιακές εικόνες που μοιράστηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram παρατηρούμε πως η Βάσια Κωσταρά έχει καταφέρει να συνδυάσει την άνεση και την προστασία από το κρύο με την κομψότητα. Ποια κομμάτια πρωταγωνιστούν στο Après-Ski στιλ της; Μία λευκή ολόσωμη φόρμα που είναι ειδική για σκι, ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα shearling πανωφόρι σε μπεζ απόχρωση, ένα μπουφάν ειδικό για σκι σε έντονη κόκκινη απόχρωση, μία faux γούνα σε μαύρη απόχρωση, αλλά και τα πουλόβερ. Εάν πρόκειται να επισκεφτείς σύντομα κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, το προφίλ θα σου προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

Τα Après Ski looks της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ