Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε με αλάνθαστο τρόπο το oversized σακάκι

Η stylish εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη με oversized σακάκι είναι στις κορυφαίες της για τη φετινή χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που εδώ και δεκαετίες θεωρούνται staples της γυναικείας ντουλάπας. Και επειδή η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, η λίστα αυτή αναθεωρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να προστεθούν πιο σύγχρονες εκδοχές που θα κάνουν update την γκαρνταρόμπα μας. Ένα από αυτά τα κομμάτια, που η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, είναι το oversized σακάκι. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, φόρεσε και η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη εμφάνισή της, προκαλώντας θετικές εντυπώσεις.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν δημοφιλές στα ‘80s, ιδίως με την προσθήκη βάτας, που του έδινε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα. Πλέον, έχει επαναπροσδιοριστεί με τη συνδρομή style icons όπως η Hailey Bieber αλλά και η influencer-επιχειρηματίας Matilda Djerf, η οποία είναι εξαιρετικά διάσημη για την επιρροή της στα trends και γενικότερα το στιλ.

Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και κατάφερε να εντάξει το oversized σακάκι με απόλυτη ισορροπία στο σύνολό της. Πιο συγκεκριμένα, για την περίσταση η δημοσιογράφος φόρεσε το oversized σακάκι της σε γκρεζ απόχρωση, συνδυάζοντάς το με ένα κλασικό ζιβάγκο και ένα tailored παντελόνι σε μαύρο χρώμα, καθώς και metallic γόβες που έδωσαν λάμψη στο μίνιμαλ σύνολό της. Η επιλογή της μίνι τσάντας της αποτελεί κίνηση ματ, καθώς έρχεται να ισορροπήσει την πληθωρικότητα του blazer.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να δημιουργήσει ένα έξυπνο και κομψό look με απλές γραμμές, αρμονία στα μεγέθη και την κατάλληλη δόση glam.

Πώς να φορέσεις το oversized σακάκι

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε υποδειγματικά το oversized σακάκι της και το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Ιδανικό για το γραφείο, συνδύασε αυτό το κομμάτι με ένα σατέν loose παντελόνι σε έντονη απόχρωση και ένα ζευγάρι γόβες με χαμηλό τακούνι. Στη βόλτα σου, για να χαλαρώσεις την αυστηρότητα του blazer, φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν, τα sneakers σου και μία playful τσάντα χιαστί. Τέλος, δημιούργησε ένα κομψό night out σύνολο με βάση το oversized σακάκι, φορώντας το με ένα μίντι φόρεμα από διαφάνεια και δαντέλα, φλατ μποτάκια και ένα τσαντάκι με μεταλλική υφή για περισσότερη λάμψη.