Follow us

Οι γόβες στην πιο καραμελένια απόχρωση που ταιριάζουν με όλα τα σύνολά σου

Τα παπούτσια από τη Mango έχουν την πιο κομψή και ευέλικτη απόχρωση

Οι γόβες στην πιο καραμελένια απόχρωση που ταιριάζουν με όλα τα σύνολά σου Splash/Ideal Images

Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε ένα sweet spot για τα παπούτσια. Όπως και με τις τσάντες, έτσι και με τα υποδήματα, δεν χορταίνουμε να τα φοράμε. Όσα σχέδια και αν έχουμε πάντα υπάρχει χώρος για λίγα ακόμη και ειδικά για παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας και θα ανταποκρίνονται στις όλο μεταβαλλόμενες στιλιστικές ανάγκες μας. Αν, λοιπόν, είσαι μία ορκισμένη shoe lover, τότε θα βρεις αυτό άρθρο πάρα πολύ ενδιαφέρον καθώς στη Mango βρήκαμε έναν στιλιστικό θησαυρό. Ο λόγος για τις γόβες στην πιο chic απόχρωση.

Οι Mango γόβες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στην πιο κομψή απόχρωση

Μόλις τις είδαμε ξέραμε πως είναι οι γόβες που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Αρχικά η διαχρονικότητα της μυτερής γόβας είναι ασυναγώνιστη ανάμεσα στις τάσεις και τα φανταχτερά σχέδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της εκάστοτε σεζόν. Ο δυναμισμός της μυτερής γόβας δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Εδώ να αναφέρουμε πως η μύτη συμβάλει ιδιαίτερα στην εικόνα σου με τον εξής τρόπο: Δίνει την αίσθηση πως τα πόδια σου είναι αρκετά πιο μακριά και έτσι προσφέρει πόντους ύψους στην εμφάνιση σου.

Πέρα όμως από αυτά, οι συγκεκριμένες γόβες της Mango έχουν και την απαραίτητη σύγχρονη πινελιά τους, το ασύμμετρο σχέδιο που αναδεικνύει το γυναικείο πόδι. Στη συνέχεια η γυαλιστερή υφή της την ανάγει στην κατάλληλη για μία πληθώρα περιστάσεων, από τις casual και το επαγγελματικό στιλ έως το επίσημο. Δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την υπέροχη απόχρωση της, η οποία άλλωστε είναι και ο showstopper του look των γοβών. Έχουν την καραμελένια απόχρωση του καφέ, εκείνη που ισορροπεί και ξεχωρίζει παράλληλα ανάμεσα στις ουδέτερες αποχρώσεις. Ευέλικτη, πλούσια, κομψή και αριστοκρατική, οι καραμελένιες γόβες της Mango είναι αυτές που έψαχνες τόσο καιρό και το καλύτερο από όλα κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ.

Οι γόβες στην πιο καραμελένια απόχρωση που ταιριάζουν με όλα τα σύνολά σου
Γόβες με ασύμμετρη λεπτομέρεια και γυαλιστερή όψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ