Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως άλλη Wednesday Addams | Το look που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ότι πιο on trend έχουμε δει στη μικρή οθόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στη μικρή οθόνη και δεν χάνει ευκαιρία από το να δημιουργεί σύγχρονα, on trend και ενδιαφέροντα looks στο πλατό της εκπομπής ''My Style Rocks''. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο, αφού η εκπομπή έχει ως θέμα τη μόδα και το προσωπικό στιλ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πειραματίζεται ιδιαίτερα και με τα δύο. Το μοντέλο που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας γνωρίζει καλύτερα από πολλούς τι εστί αυθεντικό στιλ και τον τελευταίο καιρό αναδιοργανώνει το δικό του. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως επαναπροσδιορίζει στιλιστικά τον εαυτό της και δοκιμάζει πολλές από τις τρέχουσες τάσεις. Κάπως έτσι δοκίμασε και τη μεγάλη αισθητική που επιστρέφει δυναμικά, την classic goth.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως άλλη Wednesday Addams δοκιμάζει το goth look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα που φανερώνει τη στιλιστική πηγή έμπνευσης της: ''Wednesday on a Friday 🖤''. Η ίδια κάνει αναφορά στην επιτυχημένη σειρά του Tim Burton στην πλατφόρμα του Netflix ''Wednesday'', πρωταγωνίστρια της οποία είναι η νεαρή κόρη της εμβληματικής, αλλόκοτης gothic οικογένειας Addams.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα μαύρο μίντι φόρεμα με ένα σκίσιμο στο πόδι, που φέρει φαρδιές τιράντες, ίσια λαιμόκοψη, ιδιαίτερα κουμπιά, μανίκια με δαντέλα και λευκό κολάρο. Το look της ολοκληρώνει με platform παπούτσια με μπαρέτα. Η εμφάνιση της παραπέμπει σε μία πιο θηλυκή εκδοχή της gothic γκαρνταρόμπας της Wednesday Addams, που συνδυάζει την σκούρα χρωματική παλέτα με preppy κομμάτια.

Εδώ να σε ενημερώσουμε πως το chic και ίσως πιο ευέλικτο gothic στιλ επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στις τάσεις λόγω της δημοτικότητας της σειράς με πολλές fashioistas να υιοθετούν μέσα από τη δική τους προσέγγιση το look. Όσον αφορά την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είναι μία κομψή πρόταση για να γίνεις μέρος του trend. Μπορείς να συνδυάσεις ένα φόρεμα σου με λευκό πουκάμισο ή μία φούστα με το συγκεκριμένο κομμάτι για να το αναδημιουργήσεις. Ιδανικές εναλλακτικές για τα υποδήματα είναι τα άνετα Mary Janes, οι μπαλαρίνες αλλά και οι chunky μπότες.

Δώσε και εσύ μία ευκαιρία στο hot look και υιοθέτησε την gothic αισθητική όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.