Barbiecore Test | Ποια φόρεσε καλύτερα το φούξια φόρεμα, η Κατερίνα Καινούργιου ή η Φαίη Σκορδά;

Βρήκαμε τα πιο κομψά ροζ φορέματα για να δημιουργήσεις άκρως θηλυκές εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πριν αρκετό καιρό είχαμε κάνει μια διεξοδική αναφορά στο Barbiecore, την τάση που καθόρισε το street style της προηγούμενης σεζόν. Για να υπενθυμίσουμε, πρόκειται για το στιλ που εμπνέεται από την κοριτσίστικη αισθητική της εμβληματικής κούκλας Barbie. Επιβάλει το ροζ σε κάθε απόχρωση και look και δεν ήταν λίγοι οι luxury οίκοι που δοκίμασαν την τάση. Πιστεύαμε πως η δημοτικότητα του Barbiecore θα έκανε τον κύκλο της, όμως, όπως δείχνουν οι εμφανίσεις των fashionistas πρόκειται να συνεχίσει να μας απασχολεί. Δεν είναι λίγες οι λάτρεις της μόδας, που υιοθετούν της άκρως θηλυκή τάση ακόμα και στο μακιγιάζ. Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε σε Barbiecore εμφανίσεις δύο Ελληνίδων παρουσιαστριών. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, δύο γυναίκες που αγαπούν το ροζ και το εμπιστεύονται πολύ συχνά στις εμφανίσεις τους.

Όπως θα δεις στις αναρτήσεις τους από το Instagram και οι δύο γυναίκες εμπιστεύθηκαν ροζ φορέματα με μίνι μήκος και στενή εφαρμογή. Τα looks τους μας θύμισαν τη στιλιστική αξία αυτού του fashion piece.

Γιατί χρειάζεσαι ένα ροζ φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου; Ανεξάρτητα από τις τάσεις και τα looks που μπορεί να επικρατούν κατά καιρούς, ένα ροζ φόρεμα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για πολλούς λόγους. Είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τις αποχρώσεις των χαρακτηριστικών της. Αποπνέει μία αβίαστη κομψότητα, ενώ τονώνει τη θηλυκότητα με τον πιο όμορφο τρόπο. Το ροζ μπορεί να φορεθεί σε μία πληθώρα περιστάσεων και η επιλογή του σε φορέματα είναι η ιδανική για ευέλικτες day to night εμφανίσεις και κυρίως date looks. Θα τονώσει τόσο την αυτοπεποίθηση σου όσο και τη διάθεση για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε διαφορετικές εκδοχές για να υιοθετήσεις το hot look.

Get the look

Σατινέ μίντι φόρεμα, Pink Woman

Πλεκτό μίντι φόρεμα, Mango

Πλεκτό μίνι φόρεμα, H&M

Μίντι knitted φόρεμα, Zara

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Marks & Spencer