Follow us

4 +1 παντελόνια που είναι ιδανικά για petite σιλουέτες

Τα παντελόνια που θα αναδείξουν την petite σιλουέτα όσο τίποτα άλλο στην γκαρνταρόμπα σου.

4 +1 παντελόνια που είναι ιδανικά για petite σιλουέτες Splash/Ideal Images

Με τόσες διαφορετικές τάσεις, συλλογές και street styles είναι δύσκολο να βρεις τα ρούχα, τα trends και τα looks, που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σου όσο και στον σωματότυπο σου. Θα έχεις δαπανήσει σίγουρα αμέτρητη ώρα στα δοκιμαστήρια αναζητώντας τα κατάλληλα looks αλλά και χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για εσένα. Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, είναι για εσένα, που είσαι petite και δυσκολεύεσαι στο καθημερινό ντύσιμο και τους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Τα παντελόνια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα όσο τίποτα άλλο στην γκαρνταρόμπα σου

Όταν τα supermodels και οι περισσότερες fashionistas που θαυμάζεις και συναντάς στα social media διαφέρουν αρκετά από τον σωματότυπο σου είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσεις τη μόδα και να παραμείνεις ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να βρεις εκείνα τα κομμάτια που θα σε κολακεύουν περισσότερο, ένα σημαντικό κριτήριο στη δημιουργία ενός chic look. Μην ξεχνάς πως όσα χρήματα και αν κοστίζει ένα fashion piece και όσο τάση και αν αποτελεί, αν δεν σε αναδεικνύει τότε δεν αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα αλλά και το στιλ σου.

Για αυτό αρκετά βοηθητικοί αποτελούν οι οδηγοί αγοράς, που απευθύνονται περισσότερο στις ανάγκες σου. Σήμερα βρήκαμε εκείνα τα παντελόνια που θα ταιριάζουν σαν γάντι πάνω σου. Πρόκειται για κολακευτικές γραμμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μία petite σιλουέτας. Αυτές θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις άψογα looks, από το γραφείο έως τις εξόδους σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα, ανάμεσα σε slim fits, ψηλόμεσα και παντελόνες.

Tailored ψηλόμεσο παντελόνα, H&M

Tailored ψηλόμεσο παντελόνι, Zara

Τζιν με slim fit εφαρμογή, Massimo Dutti

Tailored ψηλόμεσο παντελόνι, Stardivarius

Tailored ψηλόμεσο παντελόνι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ