Follow us

Minimal, sexy & chic | Τα μαύρα πέδιλα που έψαχνες τόσο καιρό τα βρήκαμε στη Mango

Απλά, κομψά και αβίαστα σέξι είναι τα μαύρα πέδιλα που θα φοράς ασταμάτητα φέτος.

Minimal, sexy & chic | Τα μαύρα πέδιλα που έψαχνες τόσο καιρό τα βρήκαμε στη Mango Splash/Ideal Images

Θα μιλήσουμε από τώρα για πέδιλα; Ναι, θα μιλήσουμε και μάλιστα θα αγοράσουμε πέδιλα αυτή την περίοδο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια, πλέον, δεν φέρουν κάποιο συγκεκριμένο ''ταμπελάκι'' εποχής. Αντιθέτως, οι fashionistas μέσα από τις επίσημες εμφανίσεις τους αλλά και το street style έχουν αποδείξει πως τα πέδιλα φοριούνται όλο τον χρόνο, κάτι βέβαια που επιβεβαίωσαν και οι φετινές τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Τα πέδιλα με το ψηλό τακούνι δίνουν το παρών στις βραδινές εμφανίσεις, στις casual chic και το office style. Ωστόσο, με τόσες μαξιμαλιστικές τάσεις να τα ''ντύνουν'' είναι παραπάνω από δύσκολο να βρεις ένα απλό, κομψό και αβίαστα σέξι πέδιλο, που να πληροί όλες τις στιλιστικές σου απαιτήσεις -ή μήπως όχι;

Walk it like you talk it | Τα μαύρα πέδιλα από την νέα συλλογή της Mango είναι αυτά που έψαχνες τόσο καιρό

Καθώς μελετούσαμε τα νέα fashion drops της σεζόν από τα αγαπημένα μας brands πέσαμε πάνω στη συλλογή των αξεσουάρ της Mango. Πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για την on trend συλλογή με τσάντες, τα σχέδια των οποίων είναι σαν να έχουν βγει μόλις από τα περιοδικά μόδας. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε στη συλλογή των παπουτσιών και τα πέδιλα που ξεχωρίσαμε.

Ο λόγος για τα παρακάτω simple & sexy πέδιλα. Όπως θα δεις έχουν την ευέλικτη και πάντα δυναμική απόχρωση του μαύρου. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικά πάνω στο πόδι λόγω του λεπτοκομένου σχεδίου τους. Η μπαρέτα θα κρατάει σταθερό το πόδι σου, ενώ τα λεπτά λουράκια σε συνδυασμό με το τακούνι προσφέρουν ένα μίνιμαλ και σέξι look σε αντίθεση με τους όγκους που δημιουργούν τα trendy platform heels. Επίσης, η σύγχρονη τετράγωνη μύτη τους τα αναδεικνύει στο απόλυτο must have. Αυτά τα πέδιλα είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα για άψογα looks.

Minimal, sexy & chic | Τα μαύρα πέδιλα που έψαχνες τόσο καιρό τα βρήκαμε στη Mango
Μαύρα πέδιλα με λουράκι, τετράγωνη μύτη και λεπτό τακούνι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ