Follow us

H Τζένη Μπαλατσινού με τις μπότες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία χειμερινή γκαρνταρόμπα

Οι ευέλικτες μπότες της Τζένης Μπαλατσινού έχουν μπει ήδη στη wishlist μας.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Έστω και με καθυστέρηση, ο χειμώνας κατέφτασε και στη χώρα μας και πλέον οι δικαιολογίες για να συνεχίζουμε να φοράμε πιο ελαφριά ρούχα, τελείωσαν. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να αξιοποιήσουμε κομμάτια που θα κάνουν τη μουντάδα, τον βροχερό καιρό και το κρύο λίγο πιο ανεκτά, ενώ θα αποτελέσουν κίνητρο για να απολαύσουμε τη χειμερινή φύση και να αφήσουμε για λίγο τον ζεστό καναπέ μας. Ποια είναι αυτά τα κομμάτια; Η Τζένη Μπαλατσινού γνωρίζει την απάντηση, αφού φόρεσε το εκείνο το ζευγάρι μπότες που πλέον είναι staple στην ντουλάπα μας αυτή την εποχή: τις γαλότσες.

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας φημίζεται για το διαχρονικό στιλ της και σπάνια "αστοχεί" στιλιστικά, έχοντας βρει τη "χρυσή τομή" ανάμεσα στην κομψότητα και την πρακτικότητα. Στην καθημερινότητά της προτιμάει συχνά το κλασικό τζιν, μίντι φούστες και φορέματα και πλεκτά κομμάτια, σε απλές γραμμές και ουδέτερες αποχρώσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντοπίσαμε μία ακόμη ενδιαφέρουσα εμφάνισή της, με τις μπότες που είναι must τον χειμώνα. Η Μπαλατσινού συνδύασε άψογα τις πρακτικές γαλότσες της με ένα skinny τζιν και ένα ζιβάγκο σε γκρι απόχρωση, παραμένοντας πιστή στο μίνιμαλ στιλ της. Μάλιστα, επέλεξε ένα ζευγάρι γαλότσες που είναι διαχρονικό, τις wellington boots της Hunter, και έχουν αγαπήσει royal icons όπως η Πριγκίπισσα Diana και η Kate Middleton

Πώς να φορέσεις γαλότσες στην καθημερινότητά σου

Οι γαλότσες είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο κομμάτι, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στιλ. Εξάλλου, ο χαρακτήρας της είναι πρωτίστως πρακτικός και επομένως είναι ένα ζευγάρι μπότες που μπορεί να φορέσει κανείς σε κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία. Μπορείς, λοιπόν, να τις αξιοποιήσεις στα looks σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αρκεί να τις πλαισιώσεις με το κατάλληλο styling. Αν πρέπει να τις φορέσεις στη δουλειά, γιατί βρέχει, προτίμησε να τις συνδυάσεις, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, με ένα τζιν και ένα oversized πουκάμισο ή ένα μάλλινο ζιβάγκο σε έντονη απόχρωση, και σακάκι ή παλτό. Για μία πιο χαλαρή περίσταση, όπως είναι η πρωινή βόλτα, μπορείς να τις φορέσεις με μία ντένιμ σαλοπέτα με ένα t-shirt από μέσα και μία μακριά πλεκτή ζακέτα. Τέλος, αν θες είναι τολμηρή και να τις δοκιμάσεις στην εμφάνισή σου για μία χαλαρή βραδινή έξοδο, ακολούθησε το παράδειγμα των Σκανδιναβών και φόρεσε το glam φόρεμά σου με ένα πουκάμισο από μέσα και ένα σκούρο καλσόν και απογείωσε το με το πιο απρόσμενο αλλά cool ζευγάρι μπότες, τις γαλότσες σου.

H Τζένη Μπαλατσινού με τις μπότες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία χειμερινή γκαρνταρόμπα

Τις γαλότσες της Τζένης Μπαλατσινού θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ