Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το πιο κολακευτικό παντελόνι για τις βραδινές εμφανίσεις σου

Το statement κολάν της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα φοράς ασταμάτητα στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Το βραδινό ντύσιμο μερικές φορές μπορεί να είναι κάπως προβλέψιμο. Στηριζόμαστε σε συγκεκριμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας που συνδυάζουν ένα sexiness, λίγο λάμψη και σίγουρα σκούρες αποχρώσεις. Με αυτά δημιουργούμε ξανά και ξανά παρόμοια looks και κάπως έτσι καταλήγουμε να τα βαριόμαστε. Για αυτό σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα must have κομμάτι, που φόρεσε σε πρόσφατο βραδινό look της η Τόνια Σωτηροπούλου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο fashion piece που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσες και fun τις εμφανίσεις σου και σίγουρα θα ανανεώσει τη βραδινή γκαρνταρόμπα σου.

Το statement κολάν της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα φοράς ασταμάτητα στις βραδινές εμφανίσεις σου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις, η ίδια σε night out έξοδο στο Λονδίνο επέλεξε να φορέσει ένα απλό μαύρο top και ένα statement κολάν, που αναβάθμισε το όλο σύνολο της. Το κολάν ανήκει στο ιταλικό brand Calzedonia και έχει δημιουργηθεί από βινύλιο έχοντας το λαμπερό φινίρισμα του. Είναι ψηλόμεσο και φέρει την πράσινη απόχρωση. Αγκαλιάζει ομοιόμορφα το σώμα και αναδεικνύει τη γυναικεία μέση. Με λίγα λόγια, είναι το ιδανικό κομμάτι για να φορέσεις σε μία βραδινή περίσταση, όπως ποτό, φαγητό ή και χορός.

Το κολάν μπορεί να σε διευκολύνει πάρα πολύ στο ντύσιμό σου και να σου προσφέρει την απαραίτητη άνεση που χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου. Βέβαια, ένα ακόμη πλεονέκτημα του συγκεκριμένου κολάν της Calzedonia είναι η ευελιξία του, καθώς η statement απόχρωση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πρωινά looks. Αν χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα day to night outfit, που να ξεκινάει από το πρωί στο γραφείο και να συνεχίζει το βράδυ σε ένα ποτό, τότε το κολάν της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι η κατάλληλη επιλογή και έχει άκρως προσιτή τιμή.

Θα το βρεις παρακάτω.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το πιο κολακευτικό παντελόνι για τις βραδινές εμφανίσεις σου
Κολάν Skinny Βινύλιο Thermal, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ