Follow us

Το πρόβλημα λύθηκε | 5 χαμηλές γόβες από τη Zara που θα φοράς ασταμάτητα

Βρήκαμε τις πιο άνετες γόβες που συνδυάζουν στιλ και ευελιξία.

Το πρόβλημα λύθηκε | 5 χαμηλές Zara γόβες που θα φοράς ασταμάτητα Splash/Ideal Images

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η Zara με την νέα της συλλογή. Είναι γνωστό πως το διάσημο fashion brand ακολουθεί τις τάσεις όπως κανένα άλλο, δημιουργώντας προσιτές εκδοχές των hot fashion items. Με λίγα λόγια, κάνει τη μόδα προσιτή για τον καθένα. Ωστόσο, ανάμεσα στα σχέδια του πρόσφατου drop εμείς ανακαλύψαμε τις πιο άνετες γόβες, που έχει σχεδιάσει ποτέ η Zara. Μόλις τις είδαμε ξέραμε πως θα έπρεπε άμεσα να σου τις δείξουμε, οπότε συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τον απόλυτο shopping guide με τα πιο άνετα υποδήματα για την καθημερινότητα σου.

Για πολλές οι γόβες είναι απαραίτητο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος και για πολλούς λόγους δεν μπορούν να τις αποχωριστούν. Όσο και αν μας αρέσουν η αυτοπεποίθηση που μας προσφέρουν, οι στιλιστικοί πόντοι που προδίδουν σε κάθε look και ο ήχος των τακουνιών στο δάπεδο, θα πρέπει να παραδεχτούμε το εξής: Πολλές φορές μας προκαλούν τέτοια δυσφορία στο περπάτημα, που θέλουμε να τις εξολοθρεύσουμε. Για αυτό και είναι σημαντικό να βρούμε εκείνες τις γόβες που πληρούν όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις μας, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις ούτε στο στιλ ούτε και στην άνεση μας.

Στη Zara, λοιπόν, βρήκαμε εκείνα τα σχέδια που καταφέρνουν να ''τικάρουν'' όλα τα κριτήρια στη λίστα μας. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις τις γόβες με το πιο άνετο σχέδιο. Όλες τους έχουν φαρδύ τακούνι για να περπατάς με σταθερότητα και άνεση. Πολλά έχουν τετράγωνη μύτη, ενώ ανάμεσα του θα βρεις και μυτερές. Όπως ήταν αναμενόμενο, επιλέξαμε τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις για να καλύψουν κάθε ανάγκη σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να βρεις τις νέες αγαπημένες σου γόβες που δεν θα αποχωρίζεσαι στην καθημερινότητα σου και όχι μόνο. Plus, τα σχέδια αυτά σου προσφέρουν τη δυνατότητα για day to night looks.

Shop the shoes | Οι Zara γόβες που θα λύσουν το πρόβλημα της άνεσης σου

Γόβες με φαρδύ τακούνι και αγκράφα, Zara

Γόβες με τετράγωνη μύτη, Zara

Slingback γόβες με αγκράφα, Zara

Mary jane γόβες, Zara

Μυτερές γόβες με λεπτομέρεια στο τακούνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ