Follow us

Η Σοφία Καρβέλα με τις μπότες - τάση που έχουν υιοθετήσει τα Zara, Mango και Pull & Bear

Οι μπότες που δεν περιμέναμε να δούμε στις ανοιξιάτικες τάσεις έχουν κατακτήσει το street style.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν: Η Σοφία Καρβέλα έχει την πιο ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα και αν μπορούσαμε θα μπαίναμε μέσα και θα περνούσαμε αμέτρητες ώρες δημιουργώντας τα πιο cool outfits. Η Ελληνίδα celebrity ζει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με την οικογένεια της και εργάζεται ως στιλίστρια. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις το πάθος της για τη μόδα. Εμείς ανάμεσα στις πρόσφατες αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε τις μπότες - τάση της ανοιξιάτικης σεζόν, που έχουν υιοθετήσει τα μεγαλύτερα fashion brands.

Οι μπότες που οφείλει να έχει κάθε ενημερωμένη fashionista αυτή την άνοιξη

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία φοράει το αγαπημένο της blue jean παντελόνι, ένα απλό λευκό T-shirt και το αγαπημένο τζάκετ των Γαλλίδων, το tweed blazer. Το look της αποτελεί την ιδανική πρόταση για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Συνδυάζοντας αυτά τα τρία κομμάτια θα έχεις ένα κομψό και σύγχρονο outfit γλιτώνοντας κάθε στιλιστικό ατόπημα. Ωστόσο, αν θες να το αναβαθμίσεις περισσότερο μπορείς να προσθέσεις τις hot μπότες της σεζόν, τις καουμπόικες.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουν επιστρέψει οι μπότες με την western αισθητική. Μάλιστα, ήδη από τα μέσα του χειμώνα είδαμε τις πιο ενημερωμένες fashionistas να δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και να συνδυάζουν με κάθε πιθανό look τις cowboy μπότες. Όπως ήταν αναμενόμενο τα μεγάλα fashion brands ακολούθησαν τις τάσεις και παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές στις πιο προσιτές τιμές.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τον οδηγό αγοράς με τις cowboy μπότες, που θα κάνουν update στο ανοιξιάτικο look σου ακριβώς όπως έγινε και στο σύνολο της Σοφίας Καρβέλα.

Cowboy μπότες, Zara

Cowboy μπότες, Pull & Bear

Cowboy μπότες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ