Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ δοκίμασε τη μεγάλη τάση του σέξι Naked Dress

Η φωτογραφία της Μαρία Ολυμπίας Γλίξμπουργκ που έβαλε φωτιά στο internet.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News / Ideal Images

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναρτήσεις στα social media με κάποια εκδοχή του Naked Dress. Πρόκειται για τα φορέματα με το see through look. Τα συγκεκριμένα fashion items έχουν δημιουργηθεί από διαφάνεια και πέφτουν πάνω στο σώμα με ένα ανάλαφρο τρόπο. Το ''γυμνό φόρεμα'', όπως μεταφράζεται, οφείλει το όνομα του στο γεγονός πως δεν αφήνει πολλά στην φαντασία, καθώς είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Το naked dress έκανε ηχηρή την εμφάνιση του ήδη από την προηγούμενη σεζόν και φέτος έχει εδραιωθεί στις τάσεις μέσα από πολλές εκδοχές. Δεν είναι λίγα τα fashion brands που έχουν σπεύσει να υιοθετήσουν την τάση και να προτείνουν πιο ευέλικτες προτάσεις, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ανάμεσα στις celebrities που έχουν εμφανιστεί με μία εκδοχή του είναι η Kendall Jenner και η Rita Ora, ενώ έκπληξη έκανε και η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με μία εκδοχή του.

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με το διάσημο Naked Dress

Η καλή φίλη της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ, η απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου, η Ivy Getty, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί της. Από ό,τι φαίνεται οι δύο τους απόλαυσαν ένα night out και τα looks τους δεν πέρασαν απαρατήρητα. Ωστόσο, η εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ είναι εκείνη που μας εξέπληξε περισσότερο.

Η ίδια φόρεσε ένα T-shirt naked dress, που τελειώνει λίγο πάνω από το γόνατο της και έχει ένα λευκό preppy γιακά. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μέσα από το διάφανο φόρεμα φόρεσε μαύρα εσώρουχα που ταίριαζαν με τη δαντέλα που έφερε το naked dress.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ