Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα με το τολμηρό καλσόν που θα θέλεις να φορέσεις και εσύ

Το καλσόν που θα δώσει ένα edgyness στο βραδινό ντύσιμο σου.

Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Χριστίνας Μπόμπα instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τις τάσεις της μόδας και δοκιμάζει πολλές από αυτές. Η Influencer λατρεύει να πειραματίζεται με το στιλ της πηγαίνοντας κόντρα στα ''πρέπει'' που ορίζει η κοινωνία για τη γυναίκα και δη τη μητέρα. Πάρε παράδειγμα από την πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, που φοράει ένα ιδιαίτερο fashion item.

H Χριστίνα Μπόμπα με το καλσόν showstopper που θα μπορούσες να φορέσεις και εσύ σε βραδινά looks σου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση στην οποία η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με ένα μαύρο one shoulder φόρεμα με cut out και σκίσιμο στο πόδι. Η ίδια πρόσθεσε ένα μαύρο καλσόν, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο της Calzedonia από τη συλλογή της με καλσόν, που φέρουν το εφέ της ζαρτιέρας. Είναι ένα τολμηρό κομμάτι, που σίγουρα θεωρείται σέξι, ωστόσο, μπορεί να φορεθεί έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα cool edgy σύνολο.

Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με πιο ευέλικτα κομμάτια, όπως ένα oversized πουλόβερ - φόρεμα, ένα rock σύνολο με δερμάτινο two piece, όπως ένα σορτς και ένα blazer ή biker τζάκετ, ακόμα και με ένα preppy outfit. Οι επιλογές είναι αρκετές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις εντύπωση. Plus, να σε ενημερώσουμε, πως αυτό το καλσόν είναι το ιδανικό για να υιοθετήσεις το on trend στιλ του gothic girl, που μεσουρανεί στις τάσεις.

Θα το βρεις παρακάτω.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το τολμηρό καλσόν που θα θέλεις να φορέσεις και εσύ
Διχτυωτό Καλσόν με Εφέ Ζαρτιέρας, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ