Follow us

Η Hailey Bieber με ένα φόρεμα που έχεις φορέσει το 2008

Η Hailey Bieber επαναφέρει το halterneck dress που λατρέψαμε στα 00s.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Αν το καλοσκεφτείς είμαστε πιο κοντά στο 2028 από ότι είμαστε στο 2008. Οι αλλαγές που έχουν επέλθει είναι αναρίθμητες και εκείνη η χρονιά μοιάζει μία τόσο μακρινή ανάμνηση, που παίζει σαν μικρά βίντεο Tik Tok στο μυαλό μας. Όσον αφορά τη μόδα, όμως, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και σημαντικά βήματα να έχουν γίνει, ωστόσο, εκείνη θα κάνει κύκλους. Σαν την ιστορία έτσι και η βιομηχανία της μόδας κοιτάει πολλές φορές πίσω της για να πάει μπροστά, για αυτό και στις πρώτες θέσεις των τάσεων ανά σεζόν βλέπουμε πολλά ''it'' fashion pieces από άλλες δεκαετίες να μας συστήνονται από την αρχή. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία 2 χρόνια η δεκαετία των 00s φαίνεται να εμπνέει τόσο τους εμβληματικούς οίκους και τα σύγχρονα brands όσο και τις fashionistas. Παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση της Hailey Bieber με ένα φόρεμα που σίγουρα έχεις φορέσει το 2008.

Η Hailey Bieber επαναφέρει το halterneck dress που λατρέψαμε στα 00s

Δεν αποτελεί μυστικό πως εδώ στο MissBloom λατρεύουμε τη Hailey Bieber και πιο πολύ την γκαρνταρόμπα της. Η σύζυγός του Justin Bieber έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό ''it girl'' και κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Ό,τι και αν φορέσει αντιγράφεται με τα social media να παίρνουν φωτιά αναζητώντας κάθε fashion item του συνόλου της. Η Hailey Bieber ντύνεται με φινέτσα και απλότητα ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια. Δεν μας έκανε εντύπωση, λοιπόν, όταν την είδαμε να φοράει το απόλυτο 00s φόρεμα.

Η ίδια επέλεξε ένα ροζ φόρεμα που δένει στο λαιμό και αφήνει την πλάτη ακάλυπτη. Το φόρεμα φέρει και την μεγάλη τάση της άνοιξης τα 3D λουλούδια σαν μπουτονιέρες που θα κοσμήσουν κάθε street style της σεζόν. Τα halterneck φορέματα φέτος θα κάνουν ηχηρή την παρουσία τους και η trendsetter Hailey Bieber το αποδεικνύει με την πρόσφατη εμφάνιση της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ