Follow us

Η Georgina Rodríguez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Elisabetta Franchi

Η καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 με πρωταγωνίστρια τη Georgina Rodríguez.

MissBloom TEAM
Η Georgina Rodríguez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Elisabetta Franchi Courtesy of Elisabetta Franchi

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου μόδας, η Elisabetta Franchi επέλεξε ένα διεθνές όνομα ως πρέσβειρα του brand που ενσαρκώνει την ιδέα της γυναίκας με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

Η Georgina Rodríguez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Elisabetta Franchi

Φωτογραφημένη από τη διάσημη φωτογράφο/ influencer Nima Benati με έδρα την Μπολόνια, η Georgina Rodríguez γίνεται η ιδανική πρωταγωνίστρια μιας μοναδικής και κομψής αφήγησης, η οποία είναι ανοιχτή σε εξωτερικές, αισθητικές επιρροές, διαφορετικές κουλτούρες και νέες δονήσεις που εξυπηρετεί το κεντρικό θέμα που διατρέχει τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Elisabetta Franchi SS23

"Η Georgina πάντα μου έδινε την εντύπωση της γυναίκας που συμφωνεί με τον κόσμο μου και αποτελεί την τέλεια εκπρόσωπο για τις δημιουργίες μου" σχολίασε η σχεδιάστρια. "Η αυτογνωσία, ένας ισχυρός αλλά πάντα εκλεπτυσμένος αισθησιασμός που διαπνέεται από μια πινελιά διεθνούς φινέτσας – αυτές είναι οι αξίες του brand όπως τις αντιλαμβάνεται η Benati, η οποία κατάφερε με υπέροχο τρόπο να αποτυπώσει όλη τη δύναμη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της εκφραστικότητας της Georgina Rodríguez".

Elisabetta Franchi SS23

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ